Haberler

Türk İş Dünyası 20. Kalite Kongresi'nde Buluşacak

KalDer tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kalite Kongresi bu yıl 29-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yılki teması 'Fark Yaratmak' olan 20. Kalite Kongresi'nde Türk iş dünyasının önde gelen isimleri kalitenin fark yaratmak ile ilişkisini anlatacak.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TÜSİAD) ev sahipliğinde 20'ncisi düzenlenecek olan 'Kalite Kongresi' bu yıl da birbirinden değerli konuklara ev sahipliği yapacak. 29-30 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek olan kongrede "Fark Yaratmak" konusu farklı yönleriyle değerlendirilerek, konunun uzmanları tarafından tartışılacak.

Geçtiğimiz yıllarda birçok ünlü ismi konuk eden Kalite Kongresi 20'inci yılında da Türk iş dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Kongrenin bu yılki konuşmacıları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üyesi Güler Sabancı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı gibi iş dünyasında fark yaratan isimler yer alacak.

3 bin kişi katılacak

Kongrede bugüne kadar, "Yenileşim Yönetimi", "Sürdürülebilir Topluma Dönüşüm" gibi temalar üzerinde durulduğunu ifade eden KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A.Hamdi Doğan, bu yıl kongrede kalitenin fark yaratmakla ilişkisinin farklı yönleriyle ve konunun uzmanlarıyla tartışılacağını söyledi. Avrupa'nın en büyük ikinci Kalite Kongresi olan 20. Kalite Kongresi'ne bu yıl 3 bine yakın kişinin katılacağı belirten Doğan, "Türkiye'de kurumsal mükemmellik anlayışının yaygınlaştırılması ve bu alanda başarılı örneklerin ortaya çıkarılarak kazanılan deneyimlerin paylaşılması amacıyla düzenlenen Ulusal Kalite Ödülleri her yıl, Kamu Kuruluşları, İşletmeler ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) olmak üzere üç ana kategoride veriliyor. Bu yıl sürpriz olarak Kamu Kategorisi İstanbul'da düzenlenecek Ulusal Kalite Ödülleri Törenin de verilecek" diye konuştu.

29 Kasım'da başlayacak kongre de "Marka ile Fark Yaratmak", "Tasarım ve Ar-Ge ile Fark Yaratmak", "Başarı Öyküleri", "Anadolu'da Marka Yaratmak", "Yönetimin Zirvesi'ndeki Kadınlar" gibi birçok oturumlar düzenlenecek. 20. Kalite Kongresi, 30 Kasım'da gerçekleştirilecek 19. Ulusal Kalite ve 11.Kamu Kalite Ödül Töreni ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title