Haberler

Türk-iş Denizli İl Temsilciği'ne Recep Oktay Getirildi

Türk-iş Denizli İl Temsilciliği'ne Recep Oktay Getirildi

Türk-İş Denizli İl Temsilciliği'ne Recep Oktay getirildi Türk-İş İl Temsilciliği görevini sürdürürken hayatını kaybeden Erdoğan Çatalok'un yerine TEKSİF Denizli Şube Başkanı Recep Oktay getirildi.

Türk-İş Genel Merkezi tarafından, Türk-İş Denizli İl Temsilciliği'ne atamasına ilişkin resmi yazının eline ulaştığını söyleyen Recep Oktay, "Bana bu görevi layık gören Türk-İş Genel Merkezi'ne teşekkür ediyorum. Zor ve onurlu bir göreve atandığımın farkındayım. Erdoğan Çatalok gibi bir duayenin arkasından bu görevi ben arkadaşlarım birlik ve beraberlik içerisinde layıkıyla sürdürmeye çalışacağız" dedi. Gelecek dönemde çalışmalarla ilgili bir çok değişikliğin gündeme geleceğini ifade eden Recep Oktay, "Öncelikli hedefim, örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması için elimden gelen çabayı göstermek olacak. Ayrıca çalışma hayatında yapılacak bir takım değişikliklerde de işçi arkadaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim. Türk-İş Denizli İl Temsilciliği bundan sonraki süreçte eksikliklerini tamamlamış, günün şartlarına ayak uyduran bir kuruluş olarak yoluna devam edecek" dedi.

(AV-AT-Y) 15.05.2008 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title