Haberler

Türk Gençlerin Şiddet Çıkmazı

Almanya'da Bir Türk Gencinin Geçtiğimiz Haftalarda Tren İstasyonunda Emekli Bir Kadını Döverken Görüntülenmesinin Ardında Bu Defa da Frankfurt Kentinde, Türk ve Arap Gençleri Metroda Vatmanı Dövdü.

Almanya'da bir Türk gencinin geçtiğimiz haftalarda tren istasyonunda emekli bir kadını döverken görüntülenmesinin ardında bu defa da Frankfurt kentinde, Türk ve Arap gençleri metroda bir vatmanı dövdü.

TÜRK GENÇ VATMAN DÖVDÜ...

Gençler tren vagonunun camlarını kırdı ve kendilerine müdahale etmeye çalışan bir vatmanı da darp etti.

Polis, yaşları 17 ila 21 arasında değişen 7 gencin, bir metro vagonunun camlarını kırdığını ve kendilerine müdahale etmeye çalışan Knut Z. (43)  adlı vatmanı dövdüğünü açıkladı.

Gençler, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, Knut Z'nin beyin sarsıntısı ve bazı ezikliklerle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Hessen eyaletinde şiddet olaylarına karışan Türk ve yabancı gençleri seçim malzemesi yapan Başbakan Roland Koch ise Alman sosyal demokratları tepki gösteriyor.

Sosyal Demokrat Partili (SPD) Almanya Adalet Bakanı Brigitte Zypries, ülkede yaşayan göçmen çocukların topluma uyumlarının daha iyi bir şekilde sağlanmasını istedi.

Zypries, göçmen çocukların uyumlarının daha iyi bir şekilde sağlanması ve suç işleyen gençlerin davalarının da daha kısa sürede tamamlanması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Münih'te tren istasyonunda bir emekli kadını döverken görüntülenen Türk gencinin sınırdışı edilmek istenmesi Almanya'da büyük tartışma yaratmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title