Haberler

Türk Futbolunun Geleceği Aydın Üniversitesi'nde Tartışılacak

Güncelleme:

Dünyanın en büyük güvenlik sorunlarından biri olan terör, Aydın Üniversitesi'nde düzenlenen bir panelle ele alınacak.

Futbol kamuoyunda sondönemlerde en çok tartışılan konulardan biri olan " Türkiye'de neden yerliyıldız futbolcu yetişmiyor" sorusunun yanıtı, futbolun usta isimleriyle Aydın Üniversitesi'nde tartışılacak.

Futbol gündeminde son dönemlerde yabancı kısıtlamasınınkaldırılması ve A Milli Futbol Takımı'nın durumundan yola çıkılarak çokçatartışılan "yerli yıldız futbolcu"konusu, İstanbul Aydın Üniversitesi'ndegerçekleştirilecek, alanının uzman isimlerinin katılacağı bir panelde ele alınacak.

İstanbul AydınÜniversitesi Yetenek Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği " Türkiye'de Futbolcu Yetiştirme" başlıklı panelde Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayanve Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar, Türkiye'nin nasıl yıldızfutbolcu yetiştirebileceğini tartışacak. İstanbulAydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık BölümüÖğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Cengiz Akçay da, konuya bilimsel bir açıdanyaklaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title