Haberler

    Türk Futbolunda Olan Birçok Şeyi Anlamıyorum"

    Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı kupa derbisinin olay adamı Robin van Persie, maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği demeç dışında, yaşananlarla ilgili hiçbir açıklama yapmamıştı.

    Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı kupa derbisinin olay adamı Robin van Persie, maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği demeç dışında, yaşananlarla ilgili hiçbir açıklama yapmamıştı. Tecrübeli yıldız, Hollanda basınının ısrarlı aramalarına da yanıt vermedi.



    "Rakip takım taraftarlarına hakaret"ten 3 maç ceza alan, eylemi Tahkim Kurulu tarafından daha sonra "sportmenliğe aykırı hareket"e çevrilip cezası 2 maça düşürülen Van Persie, bu duruma da sessiz kalmayı tercih etti. Peki RvP, neden uzun süre suskun kaldı? Tecrübeli futbolcu, bu duruma espriyle karışık şu şekilde cevap verdi:



    BEN KİMSEYE KİN TUTMAM



    "Beşiktaş'la oynadığımız maçta gerçekten de çok acayip şeyler yaşandı. Maç neden bu kadar gerildi, olaylar neden bir anda büyüdü anlamış değilim. Zaten Türk futbolunda olan birçok şeyi anlamıyorum. Çocukça şeyler oluyor. İnsanlar futbolla değil kavgayla ilgileniyor, gerilimle ilgileniyor. Tamam, futbol bu yanıyla da ilgi çekicidir ama burada her şey çok fazla abartılıyor.



    Ben sahada olanın sahada kalmasından yanayım, bunu herkes bilir. Kimseye kin tutmam. Ama görüyorum ki zorla bir şeylerin ters gitmesi isteniyor. Düşman değiliz ki... Tosic de Oğuzhan da benim arkadaşlarım. Aramızda bir şeyler yaşandı ama artık bitti. Ceza aldıktan sonra 'Niye sustun, niye kendini savunmadın?' diyorlar. Bunu yapamazdım; çünkü korktum! Şu an bile korku içindeyim. Şaka tabii ama beni yine cezalandırmayacaklarını kim garanti edebilir."



    KEŞKE OYNAYABİLSEYDİM



    Aldığı 3 maç ceza Tahkim Kurulu tarafından 2 maça indirilen Robin Van Persie, Bursaspor maçında oynayamadı. Bu karşılaşmada forma giyememek sarı-lacivertli yıldızı çok üzdü. RvP, "Birçok kez sakatlıklardan ve benzer gerekçelerden dolayı oynayamadım. Bu kez de anlamsız bir ceza nedeniyle yoktum. Tam da formda olduğum dönemde bunların başıma gelmesi kahredici. Çok üzgünüm. Sahada yer alıp arkadaşlarıma yardımcı olmak isterdim" açıklamasını yaptı. Van Persie'nin cezası Kasımpaşa maçıyla dolacak.

    Kaynak: Fotomaç

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Robin Van Persie Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title