Haberler

Türk F -16'lara 5 Kez Önleme Yapıldı

Güncelleme:

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ege Denizi'nin Uluslararası Hava Sahasında Eğitim Uçuşu İcra Eden F -16 Uçaklarına Beş Kez Önleme Yapıldı.

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında Eğitim Uçuşu icra eden F-16 uçaklarına beş kez önleme yapıldı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında Midilli Adası Güneyi, Güneybatısı ve Kuzeybatısı'nda Eğitim Uçuşu icra eden F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Larissa ve Tanagra meydanlarından kalkan F-16 ve M-2000 uçakları tarafından üç kez önleme yapıldı.

Bu arada, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında Sakız Adası Kuzeybatısı'nda Eğitim Uçuşu icra eden F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından bir kez önleme yapıldığı da bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde Bozbaba Adası Doğusu'nda Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında Eğitim Uçuşu icra eden F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Limni meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından bir kez önleme yapıldığı da kaydedildi. (ANKA)

(EÖ/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title