Haberler

Türk Eğitim-sen'in Kongresinin Ardından

Türkiye Kamu-sen'e Bağlı Türk Eğitim-sen Sivas Şubesi'nin Yaptığı 3. Olağan Kongresi Sonrasında Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yapıldı.

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Sivas Şubesi'nin yaptığı 3. Olağan Kongresi sonrasında yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Musa Akkaş, yönetim kurulu üye ve görevlerinin belirlendiğini belirterek, "Şemsettin Sungur, Davut Gülümser, Muzaffer Karadağ, Salih Zeki, Yüksel Yiğit ve Dursun Yıldırım Yönetim Kurulu asil üyeliklerine, Metin Bilbay, adem uzun, Erol Pilatin, Halis Demirgil, Şuayip Şişman, Nazan Altunbaşak ve Babür Çakıcı Yönetim Kulu yedek üyeliklerine getirildi. Denetim Kurulunun asil üyeliklerine Hakan Laçiner, Şuayip Ateş ve Salih Gülpınar getirilirken, yedek üyeliklere ise Fethi Ahmet Can, Ünal Kotan ile Soner Karakuş getirildi. Disiplin Kurulu asil üyeliklere ise Hayati Coşgun, Bekir Çay ve Nazım Keskin getirilirken, yedek üyeliklere ise Fatih Toprak, Yücel Deveci ve Adem Cini katıldı. Kongre sonuçlarına göre üst kurul üyeliklerine de Ünal Tosyalı, Halil Temiz ve Şemsettin Sungur getirildi" dedi.

Akkaş, yeni oluşturulan yönetim ile birlikte sürekli eğitim çalışanlarının sorunları ile çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

(İG-SE-Y)

02.12.2007 12:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title