Haberler

Türk Eğitim-sen'den Hatıra Ormanı

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Faaliyet Gösteren Türk Eğitim-sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanlığı, Yüzlerce Ağaç Dikerek Hatıra Ormanı Oluşturdu.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanlığı, yüzlerce ağaç dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

Hanlar Yolu üzerindeki bir arazide oluşturulan ve "Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Hatıra Ormanı" adı verilen hatıra ormanına ilk ağaçları sendika yönetimi ve üyeleri ile birlikte Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan dikti. Şenlik havasında gerçekleşen programa aileleriyle birlikte katılan sendika üyeleri hoş saatler yaşadı. Türk Eğitim-Sen Balıkesir 2 No'lu Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Edremit Temsilcisi Süleyman Demir, hatıra ormanının oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederken, sendika üyelerini hassasiyetlerinden dolayı kutladı. Anne ve babalarından ağaç dikimi hakkında pratik bilgiler alan küçük çocuklar kendi elleriyle çok sayıda ağaç dikti. Program, pilav ve ayran hayrının ardından sona erirken, hatıra ormanının daha da genişletileceği öğrenildi.

(SŞ-MŞ) 17.03.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title