Haberler

Türk Eğitim-Sen'de Nöbet Değişimi

Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Karabekir'in yerine Erdoğan Aktaş göreve getirildi.

Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet Karabekir'in yerine Erdoğan Aktaş göreve getirildi.

Yeni şube başkanı Erdoğan Aktaş, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, mevcut başkan Mehmet Karabekir'in emeklilik talebi üzerine yönetim kurulunda değişikliğe gidildiğini söyledi.

Yeni yönetimin eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Aktaş, şunları kaydetti:

"Şube başkanlığı için değerli arkadaşlarımız teveccühleri ile göreve geldim. Eğitim çalışanlarımın ve üyelerimizin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada emrinde olacağımızı buradan sizlerin aracılığıyla ifade ediyorum. Başkan yardımcısı Mustafa Köksal, mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Murat Sunguralp Kocabaş, teşkilat işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Serkan Kürşat Karakaş, eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Cihangir Can, mevzuat işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Hakkı Yıldız ve dış ilişkiler ve basından sorumlu başkan yardımcısı olarak da Mehmet Karabekir yönetim kurulumuzda çalışmaya devam edecektir. Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Yönetimi olarak yapılan bu yönetim kurulu değişikliğinin camiamıza, teşkilatımıza, eğitim çalışanlarına ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum."

Sendika başkanlığını bıraktığını ancak sendika anlayışını sürdüreceğini ifade eden eski şube başkanı Mehmet Karabekir de sendika üyelerinden helallik istedi.

Toplantıda, Kamu-Sen İl Temsilcisi Kadir Bayram ve sendika yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title