Haberler

Türk Dişhekimle​ri ve Signal, TDB 19.Uluslar​arası Dişhekimli​ği Kongresi'n​de Buluşuyor

Güncelleme:

"Ağzına Sağlık Türkiye" projesi ile tüm Türkiye'de ağız ve diş sağlığını destekleyen Signal, diş hekimlerinin yanında olmaya devam ediyor.

Signal'in 3 gün boyunca dişhekimleriyle bir araya geleceği bu önemli kongrede; tüm dünyadan uzmanlar, "çağdaş diş hekimliğinde nanoteknoloji uygulamaları", "adli tıpta diş hekimliğinin yeri" gibi çok geniş bir perspektifte bilgilerini aktaracak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en son teknolojilerin, restorasyonların, materyallerin, teknik ve yeniliklerin paylaşılacağı Dişhekimliği Kongresi'nde, Türk akademisyenlerin yanı sıra, İspanya, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri gibi birçok ülkeden uluslararası konuşmacı akademisyenler, üç gün boyunca kendi uzmanlık alanlarında diş hekimlerine hitap edecek.

Eğitim, gelişim, bilinçlenme ve bilinçlendirme adına gerçekleştirilen pek çok organizasyona destek veren Signal, bu kez de 19.Uluslararası Dişhekimliği Kongresini destekliyor. 3 gün boyunca kongre alanındaki standında diş hekimleri ve diş hekimliği uzmanları ile buluşacak olan Signal, ürün portfoyündeki yenilikleri ve aktivitelerini tanıtarak kongreye destek verecek

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Almanya İspanya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title