Haberler

Türk Bisikletçi 32 Yıl Aradan Sonra Olimpiyatlarda Yarışacak

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 32 Yıl Aradan Sonra Bir Türk Bisikletçinin Olimpiyatlarda Yarışacağını Söyledi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 32 yıl aradan sonra bir Türk bisikletçinin olimpiyatlarda yarışacağını söyledi.

Müftüoğlu, yaptığı açıklamada, Kocaeli Brisasporlu Bilal Akgül'ün 2008 Pekin Olimpiyatları'nda yarışmaya hak kazandığını belirtti. Türkiye'nin, bisiklet sporunda en son 1976 Montreal Olimpiyatları'na katıldığını ve o tarihten sonra hiç bir Türk bisikletçinin olimpiyatlarda yarışamadığını belirten Müftüoğlu, ''32 yıl aradan sonra olimpiyatlara katılmak Türkiye ve Türk bisikleti adına sevindirici ve gurur verici'' dedi.

Türk sporcunun 2008 Pekin Olimpiyatları'nda başarılı olacağına inandığını da kaydeden Müftüoğlu, Bilal Akgül'e her türlü imkanı sağlayacaklarını, önümüzdeki yıllarda olimpiyatlara katılacak sporcu sayısını artırmak için çalışmalarını daha da yoğunlaştıracaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title