Haberler

Türk Berberden İlham Aldı

ABD'li Aktör Johnny Depp, Son Filmi 'Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street' İçin Türk Berber Kamil Öztürk'ten 'Hızlandırılmış İleri Seviyede Tıraş Dersleri' Aldı.

ABD'Lİ AKTÖR JOHNNY DEPP, SON FİLMİ 'SWEENEY TODD: THE DEMON BARBER OF FLEET STREET' İÇİN TÜRK BERBER KAMİL ÖZTÜRK'TEN 'HIZLANDIRILMIŞ İLERİ SEVİYEDE TIRAŞ DERSLERİ' ALDI.

24 yıldan beri berberlik yapan Öztürk, "Bizim dükkanımız 1875 yılında açılmış. Çok köklü ve en iyi berberlerin çalıştığı bir yer. Depp, son filminde oynayacağı berber karakteri için yardım istedi.

Depp'in arkadaşlarını daha önce tıraş etmiştim. Adımı onlardan duymuş. Ben de tıraş hakkında temel bilgiler verdim. Sonra da usturayı nasıl ustalıkla kullanacağını gösterdim. Dersimiz bir gün sürdü. Utangaç bir insandı ama ciddi bir öğrenciydi. Gitmeden önce tıraş bakım seti de satın aldı" dedi.. Depp, Sweeney Todd karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adayı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title