Haberler

"Türk Adaletine Güveniyoruz"

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün Ergenekon Operasyonu Kapsamında Tutuklanması ile İlgili Olarak "Türk Adaletine Güveniyoruz. Doğru Ortaya Çıkacaktır" Dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanması ile ilgili olarak, "Türk adaletine güveniyoruz. Doğru ortaya çıkacaktır" dedi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen İslam Konferansı Teşkilatı Uzmanlar Toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hisarcıklıoğlu, gözaltına alınmasına sert tepki gösterdiği Aygün'ün tutuklanması kararı için şunları söyledi:

"Yargılamada yeni bir aşamaya gelinmiş bulunuyor. Süreç mahkemeye intikal etmiştir. Hepimiz mahkemeyi takip etmek durumundayız. Biz Türk adaletine güveniyoruz. Doğru olan neyse o ortaya çıkacaktır. Hayırlısı olsun."

-GÜNDEMİMDE SİYASET YOK-

Hisarcıklıoğlu, CHP Lideri Deniz Baykal'ın, kendisinin siyasete ısındığı yönünde açıklamalarının sorulması üzerine de, "TOBB Başkanı olduğum sürece siyaseti düşünmem mümkün değil. Bugün de siyaseti düşünmüyorum. TOBB Başkanlık görevim bittikten sonra böyle bir süreç olur mu olmaz mı son anda konuşulacak bir iştir. Açık ve net olarak söylüyorum; ben 2001, 2002, 2005'te üyelerime, delegelerime, Türk iş alemine ne söz verdiysem aynı noktada duruyorum. TOBB Başkanı olduğum sürece siyaset yok" diye konuştu. (ANKA)

(YLD/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title