Haberler

Turizmde "Zeytin Dalı" Dönemi

Rize'de bulunan bir termal otel Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen "Zeytin Dalı Harekatı'nda amaçlanan 'barış'a dikkat çekmek için "Zeytin Dalı Kampanyası" başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize'nin İkizdere ilçesindeki Ridos Thermal Hotel Genel Müdürü Cemal Akın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlatmış olduğu "Zeytin Dalı Harekatı'na karşı bazı ülkelerin oluşturmak istediği olumsuz algıya karşı, operasyonun temel amacı olan "barışa" dikkat çekmek için yurt içerisinde kampanyalar başlatılması gerektiğine dikkat çekti.

Akın, bu amaçla otel olarak "Zeytin Dalı Kampanyası" adı altında 5 kal 4 öde kampanyası başlattıklarını ifade ederek "Zeytin dalı isminde indirim ve promosyon kampanyalarının dalga dalga yayılması gerekiyor. Öncelikle, turizm profesyonelleri, turizm yatırımcıları bu kampanyaya destek vermeleri halinde turist üzerinde olumlu ve anlamlı bir etki bırakacaktır. Ayrıca, bütün kurumların bu slogan ile vitrinlerini süslemeleri, üretici firmaların duyarlı davranarak tüketiciye bir zeytin dalı uzatmaları için bulunmaz bir fırsatı değerlendirmeleri gerekmektedir. Türkiye'nin tüm Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf ve Sanatkar odaları kayıtlı üyelerin duyarlı davaranarak; 2018 yılı boyunca Türkiye'den dünyaya "Zeytin Dalı " uzatacak bir imaj oluşturalım" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemal Akın İkizdere TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title