Haberler

Turizmde Çalışan Köylülere İngilizce Kursu

Turizmde Yaşanan Yetişmiş Eleman Sıkıntısına Sosyal Sorumluluk Çerçevesinde Çözüm Arayan Opet, Fethiye'nin Kemer Beldesi Kadıköy Köyünde İngilizce Kursu Düzenledi.

Turizmde yaşanan yetişmiş eleman sıkıntısına sosyal sorumluluk çerçevesinde çözüm arayan OPET, Fethiye'nin Kemer beldesi Kadıköy köyünde İngilizce kursu düzenledi.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve OPET Petrol işbirliğiyle önemli turizm alanlarından olan Saklıkent Kanyonu'nda çalışan 70 köylü için dil kursu düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi'nden öğretmenlerin köy ilköğretim okulunda vermeye başladığı derslere köylülerin ilgisi yoğun oldu. İngilizce'nin yanı sıra genel meslek eğitimi de alacak olan turizm çalışanı köylüler, servis sunumundan sipariş almaya kadar çeşitli konularda yetiştirilecek. Kursiyerlere perşembe ve cuma günleri genel meslek eğitimi,

cumartesi ve pazar günleri de İngilizce dil eğitimi verilecek.

Kurs sonunda servis ve basit tanıtım gibi konulara yetecek seviyede dil öğretileceğini kaydeden OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, "Bu projeyi sosyal sorumluluk anlayışı içinde gerçekleştiriyoruz. Bu tür eğitim programları bölge halkının her türlü gelişimi için önem taşıyor" dedi.

(FD-AT-HE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title