Haberler

Turizmde Alternatif Anlayış

Güncelleme:

İstanbul'da Kadıköy'den Beşiktaş'a, Adalardan – Moda'ya vapurla geçmeyi sevenlerden misiniz? Cruise Nehir gemilerinde deneyimleyeceğiniz tatiller tam size göre.

DÜNYAYA NEHİRDEN BAKMAK

Sıradan otobüs, otomobil ya da uçak yolculuğu sonrası tek bir kente gitmek ve orada birkaç gün o tatil yapmak yerine, farklı kültürleri yerinde görmek ve 2 saatte gezilebilecek rotayla Cruise Nehir Gemileri'nde deneyimleyeceğiniz tatiller tam size göre.

NEHİR TURLARINDA İLK TERCİH: ROMANTİK REN NEHRİ

Herkes için 4 mevsim favori olabilecek Romantik Ren Nehri'nde "5 istasyon" tatil boyunca yatıştırıcı ilaç etkisi yaratabiliyor. Avrupa'da birçok ülkeyi görebileceğiniz Tuna, Ren ve Main nehirleri, yine Avrupa'da Douro ve Guadalquivir nehirleri, Ukrayna'da Don Nehri, Rusya'da Volga, Çin'de Yangtze nehirlerini görebilmek mümkün.

Yaklaşık 990 km'lik rotada yaşayacağınız çok önemli bir deneyim daha var: Seviye Havuzları. Toplam 12 tane havuzla yükselti ve alçaltı sağlanmış. Sizlere tavsiyemiz, hangi nehir turunu seçerseniz seçin müthiş mühendislik olayına şahit olacağınız bu olayı kaçırmayın... Masalsı köylerin de görelebileceği bu rotanın neresi "romantik" derseniz; ilk istasyonla başlayalım o halde...

5 İSTASYON FARKLI DENEYİM

– Strazburg : Fransa'nın bir kuzeydoğu kenti. Alsas bölgesi ve Bas Rhin departmanının başkentliğini yapar. Fransanın nüfus bakımından en kalabalık şehirdir.

– Heidelberg : Almanya'nın Baden – Württemberg eyalatenin kuzeyinde tarih ve doğanın iç içe olduğu yer. Almanya'nın en sevilen 150 bin nüfuslu bu şehir Ren ve Neckar arasında kalan vadide kurulmuş. Savaşlardan zarar görmemeyi başarmış. Şehrin her köşesinde kitap okuyan, sohbet eden, bisiklete binen gençler şehri dinamik tutuyor.

– Rüdesheim Am Rhein: Ren Nehri'nin kalbinde yer alıyor. 10.000 nüfuslu Alman kenti. Masallardaki gibi arnavut kaldırımları sokaklar, aynı zamanda gizli hazineye sahip Mekanik Muzik Muzesi, ferforje tabelalar inanılmaz derece de ilginizi çekecek. Sizlere masaldaymıscasına bir tat bırakacak.

– Koblenz : Almanya'nın Rheiland Plaz eyaletinde bir kent. Bonn'un yaklaşık 60 km'lik güneyinde Moselle ve Ren nehirleri bulunmakta. Cochem'se yine Almanya'nın en küçük ikinci bölge koltuğu olan Kusel'in hemen gerisinde.şehir merkezi Moselle'in sol yakasında bulunuyor. Cochem'e mutlaka tepeden bakıp güneş batarken dilek dileyin.

Kaynak: Bültenler / Turizm

Turizm Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title