Haberler

Turizmci Bin Ladin

El Kaide Terör Örgütünün Lideri Usame Bin Ladin'in Kardeşi Tarık Bin Ladin, Cezayir'te Bir Turistik Kent İçin 50 Milyar Dolarlık Yatırım Yapmayı Planlıyor.

El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi Tarık Bin Ladin, Cezayir'te bir turistik kent için 50 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

El Kaide terör örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in kardeşi Tarık Bin Ladin, Cezayir'te bir turistik kent için 50 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor.

Tarık Bin Ladin, Ennahar gazetesi için verdiği mülakatta, Cezayir Başbakanı Abdülaziz Belkadem'e Cezayir kıyılarında bir turistik kent inşası projesiyle ilgili fikrini ilettiğini ve kendisinde yanıt beklediğini söyledi.

Suudi Arabistan vatandaşı 60 yaşındaki Tarık Bin Ladin, Ennahar'ın siyasi sorularını yanıtlamayı reddettiği açıklamasında, "Siyaset iş hayatıyla bağdaşmaz" ifadesini kullandı ve projesiyle ilgili konuştu.

Yemen'de 1500 kilometre kare üzerine inşa ettiğine benzer turistik bir kent yaratmak istediğini ve kentin adını ışık anlamına gelen "Nur" koyduğunu belirten Tarık Bin Ladin, kentin, inzivaya çekilmek arzusundaki Avrupalı emeklilere hitap edeceğini ifade etti.

SÜPERSONİK JETİN İLK MÜŞTERİSİ DE TARIK BİN LADİN

ABD'de bir firma, ses duvarını aşan ilk yolcu uçağı olarak havacılık tarihine geçen ancak seferlerine son verilen Concorde uçağını, küçülterek yeniden göklere yükseltecek. Aerion adlı mühendislik firması, yeni mini-Concorde'lar için 300 bin dolarlık ön siparişleri almaya başladı. Uçağın ilk müşterisi ise El Kaide lideri Üsame bin Ladin'in üyev kardeşi Tarık bin Ladin oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title