Haberler

Turizm Sektöründen Siyasilere 'Herhangi Bir Krize Tahammülümüz Yok' Mesajı

Türkiye Otelciler Federasyonu (Türofed) ile Turizm Yatırımcıları Derneği (Tyd) Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP, CHP, DYP, Anap ve MHP Genel Başkanlarıyla Görüştü.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) yönetim kurulu üyeleri, AKP, CHP, DYP, ANAP ve MHP genel başkanlarıyla görüştü.

Sezon ortasına denk gelen genel seçimler öncesi 2007'ye olumlu başlayan turizm sektörünün herhangi bir krize tahammülü olmadığı mesajını ileten yetkililer, turizm sektörünün Türkiye'nin gözbebeği olduğunu ifade ederek Türkiye'nin dünyanın önde gelen on turizm ülkesinden biri olduğunu söyledi.

Görüşmelerinde turizm sektörünün Türkiye'ye giren döviz gelirinin dörtte birini sağladığını hatırlatan sektör temsilcileri, tüm partilerin erken seçim öncesi turizm politikası oluşturmaları gerektiği mesajını iletti. Parti genel başkanlarından turizm sektörüyle ilgili adımların somutlaştırılmasını ve parti programlarına ciddi anlamda alınmasını isteyen temsilciler meclise daha fazla turizm kökenli milletvekili girmesi taleplerini yineledi. Yetkililer, meclise girecek turizm profesyonellerinin sektörle

ilgili konularda aktif rol oynamaları gerektiğini belirtti.

(FÖ-ERÖ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title