Haberler

Turizm Sektörü Alternatif Paketlerle Hareketlenecek

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve AnadoluJet işbirliğiyle durağan geçen kış dönemini hareketlendirmek için tatil ve tur paketleri hazırlandı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve AnadoluJet işbirliğiyle durağan geçen kış dönemini hareketlendirmek için tatil ve tur paketleri hazırlandı.

Alanya Belediyesi'nin desteğiyle ALTİD ve AnadoluJet arasında bir otelde "Avantaj Rotası Alanya" protokolü imzalandı.

Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan, imza törenin ardından yaptığı konuşmada, ALTİD ortaklığıyla 1-31 Aralık arasında 'Avantaj Rotası', 1 Ocak-31 Mart ve 1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında ise 'Kış Tatil Paketi' programlarıyla AnadoluJet yolcularına özel seyahat fırsatları sunulacağını söyledi.

"Alanya Avantajları Uçuruyor" sloganıyla hazırlanan projenin iç pazara ve Alanya'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Doğan, "Türkiye'nin herhangi bir yerinden Alanya'ya gelmek isteyenlerin Ankara üzerinden uçacak şekilde Esenboğa'ya transferi, gidiş dönüş uçak bileti, Alanya'da bir gecelik her şey dahil oda fiyatı, havalimanından oteline transferi, geri dönüş için de aynı sistemi kapsayacak şekilde 149 lira gibi bir fiyata bu avantajdan faydalanabilecek" dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Rusya krizinin ardından turizmde alternatif üretmek zorunda olduklarını söyledi.

Projenin bölge için artı değer olacağını vurgulayan Yücel, "Bu projenin Alanya'nın tarihini, kültürünü ve sosyal değerlerini tanıtmada bir fırsat olacağına inanıyorum. Bu sayede yerli turiste hitap ederek iç turizmi canlandırabiliriz" diye konuştu.

ALTİD Başkanı Sili de kış döneminde daha fazla turistik tesisin açık kalabilmesi ve esnafın gelen turistlerden faydalanabilmesi için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Durağan geçen kış dönemini hareketlendirmek için tatil ve tur paketleri hazırladık. Ankara üzerinden AnadoluJet ile Alanya'ya gelecek yolcular, çok uygun paket fiyatlarla transfer, otel, restoran, müze, şehir turu, ayrıca bisikletlerle Toros kardelenleri ve muz bahçesi turları hizmetlerinden faydalanacaklar."

Kaynak: AA / Yerel

Alanya Belediyesi İbrahim Doğan Durağan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title