Haberler

Turizm Haftası

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yağcı, mesajında, Bilecik'in turistik değerleri, şehrin yakın zaman dilimindeki turizme ilişkin hedefleri ve son dönemlerde turizmde elde edilen başarılara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, turizmde yeni yatırım ve teşviklerin merkezi konumunda bir şehir olduğunu ifade etti.

Son yıllarda " Marmara'nın parlayan yıldızı" olma yolunda önemli adımlar kateden Bilecik'in sanayi kuruluşları ile istihdamdaki büyümesi gibi önemli değerler ile yatırımcılar için büyük avantajlar barındırdığını aktaran Yağcı, şunları kaydetti:

"Bilecik'e tarihi referanslarından almış olduğu kuvvetiyle ülkemiz ve dünyaya sesini en iyi şekilde duyurmaya çalışacak. Tarihi ve kültürel yöndeki değerleri olmak üzere, doğal güzellikleri, yeşil alanları, güçlü, büyüyen ekonomisi ve sanayisi, çevre, ulaşım, eğitim ve spor alanındaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam eden Bilecik, bugün adına yakışır bir biçimde ekonomide, sanayide, ulaşımda, turizmde ve eğitimde Türkiye'nin 2023 vizyonunda geri kalmama adına var gücüyle çalışıyor. Bilecik, sahip olduğu turistik değerleri şehre katkı sağlayacak yeni lokomotiflerden biri. 2018 yılının turizm yılı olarak belirlendiği ülkemizde Bilecik, bu yarıştaki yerinin çok önemli ve katkı sağlayacak şekilde olacağına inanıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Selim Yağcı Marmara Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title