Haberler

Turistler İçin Üstü Açık Otobüs

Amasya Belediyesi, Kente Gelen Yerli ve Yabancı Turistleri Gezdirmek İçin Bir Belediye Otobüsünün Üstünü Açtırarak Gezi Otobüsü Haline Getirdi.

Amasya Belediyesi, kente gelen yerli ve yabancı turistleri gezdirmek için bir belediye otobüsünün üstünü açtırarak gezi otobüsü haline getirdi.

Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulmak üzere belediye otobüslerinden bir tanesinin üstünü açtırarak gezi otobüsü haline getirilmesini sağladı.

Üstü açık gezi otobüsünü Amasyalılara tanıtan Belediye Başkanı İsmet Özarslan, belediye meclis üyeleri ile birlikte şehir turu atarak, halkı selamladı. Bu otobüs ile yerli ve yabancı turistlerin Amasya'yı daha iyi gezeceklerini söylene Başkan Özarslan, "Turistler otobüsümüze binerek kentimizin her yerini gezebilecekler. Hem istedikleri manzarayı seyredecekler hem de istedikleri kadar fotoğraf çekebilecekler" dedi.

(DY-SA)

08.06.2007 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title