Haberler
Güncelleme:

Taksici, aracına binen turistin cep telefonunu kaçırdı! Kovalamaca anı kameraya yansıdı

Fatih'te bindiği takside unuttuğu cep telefonunu almak için geri dönen turist, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Telefonu vermeyen taksici hızla kaçtı. Kovalamaca anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (50)

BOŞUNA UBER DEMİYORUZ:

BİRTANE NAMUSLU ADAM GİBİ ADAM TAKSİCİ YOK İSTANBULDA NORMALDİR

22
0
yanıtYanıtla
aa:

sadece taksıcı degıl namuslu ınsan kalmadı denecek kadar azaldı bu ulkede. . egıtımı sonra ekonomıyı ve ahlakı cokerttıler.

yanıt4
yanıt1
uber:

Uberi kaldırdınız, böyle çakallara kaldı taksicilik

21
0
yanıtYanıtla
Rica:

Uber istiyoruz bu namussuzlar ekmek yemesin zaten alayı haram

18
0
yanıtYanıtla
Mithat:

Uberi kaldırmanın hata olduğunu en başından beri söylüyorum. Bu taksiciler adam OLMAZ!

18
0
yanıtYanıtla
uber bey:

uber olaydı bunların hıcı bırı olmazdı nerde serserı sorunlu kısıler var cogu taksıcıı adres soramsın bır sey dıyemessın hayatın hep rısk de

17
1
yanıtYanıtla
OKAN:

KALİTELİ DENETİMLİ HİZMET İÇİN UBER GERİ GELMELİ

18
0
yanıtYanıtla
Hayda:

Uber gelsin bu rezil insanlardan taksicilerden bıktık

15
2
yanıtYanıtla
oguz:

rekabet yok egitim desen hiç yok böylelerine canımızı malımızı mı emanet edecegiz

16
0
yanıtYanıtla
yurttaş:

''rekabet yok egitim desen hiç yok'' yazmışsınız ama eksik. Kanunlarda cezalar da caydırıcı değil diye eksiksiz yazmalıydınız bence.

yanıt1
yanıt0
Cehalet mutluluktur:

Uber gelsin maganda işi bitsin vergisini versin kalite ancak mecburiyet olunca artar unutmayın peşkeş çekmekle bu işlercyürümez

15
0
yanıtYanıtla
Samsun:

Bunlar adam olmaz bunlara buyuk birceza sart mesela uberi devreye sokarak

11
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Zengin bir görgüsüz taksi plakalarını ediniyor sonra en yüksek kirayı getirene veriyor. En yüksek kirayı getirsin de ne yaparsa yapsın , kim olursa olsun umurunda değil. Sonuç bu. . .

11
0
yanıtYanıtla
ERCAN:

Tam sultahanmetin göbeği, yazık be şu insanlara. Uberi çok arar bu millet

11
0
yanıtYanıtla
ali:

UBER UBER UBER. . Daha ÇOOOK UBERİ ARARIZ.

11
0
yanıtYanıtla
S.AYDIN:

EKREM İMAMOĞLU TAKSİ PLAKASI ÇIKARTIP İŞLETECEKTİ İKTİDARDAKİ AK PARTİ UKOMEYE ADAMLARINI SOKUP TAKSİ PLAKASI ÇIKMASINI ENGELLEDİ BUNLAR TAKSİ MAFYASINA HİZMET EDİYOR KALİTE YOK RANT ÇOK YILLARDIR BUNLAR İSTANBULA ZAY AĞATIYORLAR GELECEK SEÇİMLERDE BUNLARA SEBEP OLANLAR GEREKLİ CEVABI ALACAK

9
1
yanıtYanıtla
Uzak Yıldız:

Çok Doğru.

yanıt0
yanıt0
Onur:

Cep telefonu kaçırılmaz. ÇALİNİR

9
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Hırsız adi. Yakalanmana çok sevindim. Bu hırsızın hd fotoğrafını tüm sosyal medyaya yaymak lazım.

9
0
yanıtYanıtla
Garip:

Şoför milleti kadar anlayışsız yobaz maganda bir millet yok

9
0
yanıtYanıtla
neno:

Üniversitelerde meslek yüksek okullarında bölüm açılarak diplomalı insanlara verilmeli bu meslek. yani taksicilikte devrim gibi bir karar alınarak kısa sürede bu geçiş sağlanmalıdır. Magandalar bu piyasayı işgal etmiş durumda.

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin de taksicilerden farkı yok.

yanıt0
yanıt0
ekrem başkan noldu taksi plakaları:

belediye çalıştırsın sayın başkan yada uberi serbest edin ; sözünüzde durun yetti gayre

6
1
yanıtYanıtla
Memet:

Belediyeyle is bitmiyor anlamiyor musun

yanıt1
yanıt0
ersan:

gece tenha yerde icen ticari taksici gördüm o arabaya binen yocunun vay haline

6
0
yanıtYanıtla
Fatih:

Taksicilerin %80 ni hırsız ve uyuturucu yada alkol bağımlısı 5 para et ez adamlarla dolu bu tür durumlarda taksi plakasını direk iptal etcen bak nasıl akıllanıyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Hemo:

Ruhsatlsrini iptal ett ve sendikalr rant devlet elelel

6
0
yanıtYanıtla
Asie:

Hahaha şu harekete bak şu hale bak olan madem hırsızdın o zaman niye taksicilik yapıyon git mesleğini icra et yok kardeşim yok kaliteli bir hizmet uberden geciyor

5
0
yanıtYanıtla
Pro:

Arada ahlaklı işini düzgün yapan beyefendi taksici kardesleimizde bu eşkıyalar yüzünden karalaniyor.. Helal olsun polis memuruna canını tehlikeye atarak arabanın önüne durdu.

5
0
yanıtYanıtla
UTANC VERICI:

TAKSICININ TELEFONU CALMASI, TURISTE YAPILMASI, OZ KARDESIMIZE TURIST DENMESI, BU KISININ AZERBAYCAN''A DONUP BU OLAYI ANLATMASI, UBER MI GETIRIYORSUNUZ MILLI UBER''MI YAPIYORSUNUZ ONDAN BASKASI COZMEZ BU ISLERI, BOYLECE MUSTERIDE TAKSICIDE NEYIN NESI ORTAYA CIKAR. BILDIGIM 5 DAKIKALIK YOLU 30DK''DA DOLASTIRIP PARAMI ALDINIZ SONRA AGLIYORSUNUZ UYANIKLAR!

5
0
yanıtYanıtla
ZIRT:

Millete bunu layık gördüler Uber i hatalı gördüler hep aynı zihniyet. Uber şöför kalitesini sağlayan en iyi uluslararası sistemlerden biri ama işlerine gelmiyor saygılı edepli şöför olunca uymuyor.

4
0
yanıtYanıtla
Sarı tehlike:

Biri hırsız diğeri kadını taciz eder fazla para alırlar bence taksilere kanunla sınırlama getirilmeli

3
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

ALLAH belani versin adi herif..bu ve bunun gibileri hemen ticareten men edeceksin ..

3
0
yanıtYanıtla
dede:

adalet olmayınca böyle oluyor işte

3
0
yanıtYanıtla
sivaslı ibocan:

Bunlar taksici değil ki, arabalı kapkaççı. . . !!! Renkleri boşuna mı sarı , dikkat edin diye arabalar sarı renkli. . .

3
0
yanıtYanıtla
Bilir kişi:

Uber gelmeli. Uber icin vergilendirme yapılmalı. Taksiciler maalesef soygunculuk yapıyor. Benim de başıma geldi. Taksiciyi yol üstünde gördüm baska yolcu aldı. Ben de müsait mi diye sordum gel musait dedi .45 liraya anlaştık. Diğer yolcuyu bıraktı. Benim gidecegim yere geldik inerken 55 istedi. 45 diye anlaşmıştık dedim. Seni farkli mahalleye de götürdüm dedi. Diger yolcunun indigi mahalleye de götürmüş beni. Onun parasini da aldı. Sanki ben dedim diger yolcunun gideceği yere de beni götür,dolaştır diye. Madem önce beni bıraksaydı sonra diger yolcuyu gidecegi yere bıraksaydı. 10 lira fazladan aldı.Resmen soygunculuk. Vermesen kavga ediyorlar. Küfür ediyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
I:

Türkiyemiz her gün böyle rezil oluyor.

3
0
yanıtYanıtla
Çepni:

Bunlarda esnaf olacak haber doğruysa hem ülkenin imajına hemde taksici esnafının onuruna kayda değer zarar verir. Bu adama gerekli adli ceza azami sınırdan verilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
aynı olaylar:

bence yerli uber olsun ceketli kravatli traşli bu taxileri kaldirsinlar devamli siddet haberleri iyi vardir ama kötude cok bunlarin icinde bunlara agir cezalar men edilsin trafikten 5 yıl olaya karışanlar........devlet .trilyonluk turizm reklamı yapsın taxici gelsin bunu yok etsin sosyal terörist bunlar yargilansinlar......yazık.......

2
0
yanıtYanıtla
JET FADIL:

memleketin insanını bu duruma düşürenler utansın

1
0
yanıtYanıtla
neno:

bir aralar çok taksici cinayete kurban gidiyordu. Neden cinayete kurban gittiğine bakmadan öldürene karşı ön yargılı olmamak lazım.

1
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Çaldınmı yani

yanıt0
yanıt0
Uber:

Selam, hayat nasil?

1
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Rekabet olmayan yerde TEKEL olur, Tekel olan yerde fahiş fiat ve soygun olur istediğin kadar fiat ları belirle. Mafyalaşır seni yine alt eder. Rekabet rekabet rekabet. İyi ve kaliteli hizmet istiyorsan tek şart rekabet. . Ekmek aslanın ağzına geldiği zaman kapıyı bile açar buyrun efendim çeker. Aslında taksicinin de yapması gereken budur.

1
0
yanıtYanıtla
Yabanci gozuyle:

Turkiye ye komsumuz ingiliz aile ile geldik 9 Kisi. Aman Allahim taksicilerin 4 kez dolandiriciligina ugradik 1 hafta icerisinde. Plakalarini almayi ve turizm polisine aktarmayi akil edemedim ama Ciddi anlamda kontrol edilmeli yetkililer tarafindan sultanahmet civari ozellikle. Vatanimiz bu sekilde tanitilmamali.

1
0
yanıtYanıtla
Kılçık:

İmamoğlu istediği anda Bel Taksi yi kurar ve işletir. Ukeme karşı çıkarsa bu karşı çıkışı halk a şikayet eder ve puan toplar. Halkı yanına aldıktan sonra hiç bir güç karşı duramaz. Gerekirse Taksiciler odasını kurallara uymamaktan mahkemeye verir. Ben yapamadım Ukeme engel oldu demek mazeretden öte bir şey değil. Hangi parti gelirse gelsin malesef taksici mafyasına domalıyor. Milletide domaltıyor. hiç kimse uğraşmak istemiyor, Başta halkın seçtiği temsilciler. Hepsi 3-5 oy için. Yazık.

1
0
yanıtYanıtla
Yasacı:

5 bin yeni taksi girişimi engellendi.İmamoglu ne yapabilir ki.Bu taksici. Dolmuşçular en çok akp ye güveniyor.sırtını saraya yaslamışlar

yanıt0
yanıt0
Yasacı:

Uber geri gelsin.Taksici mafyasından bu ülke kurtulsun

0
0
yanıtYanıtla
Ç:

Eşkiyadan pek bir farkı yok. Milletin kan emicileri(bazı milletvekilleri) taksi plakaları falan var büyük ihtimalle..

0
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Bu yönetim bazı esnafların yaptığı hadsizliklere neden bu kadar göz yumuyor. Taksiciler, minibüscüler milleti bıktırmış idareciler biraz halktan yana olsunlar artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title