Haberler

Taciz ve Dolandırıcılıktan 36 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Yargılanan Taksici, Tahliye Edildi

Güncelleme:

İstanbul'da turist kadına tacizde bulunduğu ve fazla ücret alarak dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla hakkında 36 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan taksici, bugün çıkarıldığı mahkemece tahliye edildi.

İstanbul Şişli'de Tayland uyruklu turist kadına tacizde bulunduğu ve fazla ücret alarak dolandırmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklanan taksici Birol T., bugün çıkarıldığı mahkemece tahliye edildi.

DOSYA UZLAŞTIRMA BÜROSU'NA GÖNDERİLDİ

Duruşmada, müşteki Nıonn Sonthu'nun "Cinsel saldırı" suçlamasından ara celseye gelerek şikayetinden vazgeçtiği de ortaya çıktı. Bunun üzerine mahkeme sanık ve müşteki arasında uzlaşma sağlanması için dosyanın Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmesine karar verdi.

Taciz ve Dolandırıcılıktan 36 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Yargılanan Taksici, Tahliye EdildiTaksici

NE OLMUŞTU?

Birol T., hakkında Cinsel saldırı ve nitelikli hırsızlığa teşebbüs" suçlamasıyla 11 yıldan 36 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İDDİANAME HAZIRLANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddeti Önleme Bürosu savcısı taksici Birol T. hakkındaki iddianamesini tamamladı. Hazırlanan iddianamede, taksi sürücüsü Birol T'nin suçlamaları reddettiği belirtilirken, olay anına ilişkin görüntülerde şahsın, kadın turiste elle cinsel saldırıda bulunduğu ve 100 TL alarak 20 TL verdiğinin görüldüğü vurgulandı.

"60 TL İSTEDİ 30 TL'YE ANLAŞTI"

İddianamede, müşteki Nıoon S'nin Beşiktaş'a gitmek için taksiye bindiği bu sırada taksi sürücüsü Birol T.'nin önce 60 TL'ye gidebileceğini söylediği ancak turistin daha önce aynı mesafeye 30 TL'ye gittiğini söylemesi üzerine bu ücreti kabul ederek anlaştığı kaydedildi.

Taciz ve Dolandırıcılıktan 36 Yıla Kadar Hapis İstemiyle Yargılanan Taksici, Tahliye EdildiNıoon S

"ÖN KOLTUĞA BİNMESİ İÇİN ZORLADI "

Turist kadının arka koltuğa oturmak istediği ama taksi sürücüsünün ısrarı üzerine ön koltuğa oturduğu aktarılan iddianamede, sürücünün taksimetreyi açmadığı, yola çıktıklarında müştekiyle arkadaş olmak istediğini söylediği ardından da müştekinin sağ elini zorla tutarak okşadığı ifade edildi.

"INSTAGRAM HESABINI İSTEDİ"

İddianamede, taksi sürücüsünün turistten Instagram hesabını istemesi üzerine müştekinin taksiden inmek istediği ve ardından taksi ücreti için 100 TL verdiğinin görüldüğü de aktarıldı.

"PARA DEĞİL FOTOKOPİ" DEMİŞ

Turist kadınla 30 TL'ye anlaşmasına rağmen taksicinin aldığı 100 TL ücretin üstü olarak 20 TL verdiği anlatılan iddianamede bunun da cep telefonu kameralarına yansıdığı ifade edildi.

Taksici Birol T.'nin, turist kadını yıldırmak için "50 TL verdin. Senin verdiğin para sahte, fotokopi" şeklinde sözler söylediği de iddianamede vurgulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tayland turist DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

akfdsgksif:

allah bu taksicilerin belasını versin bi dolmuş şoförlerinin

16
1
yanıtYanıtla
mehmet:

arkadaşlar geneelleme yapmayın, hakkıyla para kazananlara yazık

yanıt1
yanıt0
maskeli süvari:

nede olsa turk adaletı. . zambiyada kecıye tecavuz eden adama 15 yıl ceza verılıyor turkıyede bır kadına, insana yapılan tacız, tecavuz, ıstısmara seyırcı klaıyor. . yerım senın adaletını

14
1
yanıtYanıtla
Frankfurt:

T.C. nin kanunları don lastiği gibi gerdir gerdirebileceyin kadar geriyur hemde fazlasıyla

12
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

İyi ve dürüst insan yetiştiremiyoruz vesselam..dünya bizi üçkağıtçı olarak tanıyor,,bu izlenimi sildirmeliyiz.

11
0
yanıtYanıtla
Fatih Kerim:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Hocam.

yanıt0
yanıt0
ADI YOK:

HAYIR O DEGILDE MAHALLEDE HANGI YUZLE GEZECEKSIN

9
1
yanıtYanıtla
HOP DEDİK:

Biri kalkıp hakime, savcıya ''sen kimsin'' diyebiliyorsa, o ülkede hukuk guguk olmuştur.

9
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Bir suçlu 36 yıl ile dava açılıp cezasız tahliye olur mu ? Komedi resmen. devlet büyüklerine hakaretten hapishaneler dolmuş olacak ki gerçek suçluları kapıdan geri gönderiyorsunuz. Vah Vah halimize. Çağıracak bir Karamurat ta yok gelsin bizi kurtarsın. . .

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

Kim Bilir Daha Kaç Kişinin Canını Yaktı Kaç Kadını Taciz Etti Korkudan Şikayet Edemediler Bu Kadın Yabancıydı . . . Ve Şimdi O Serbest Çok Güzel

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title