Haberler

Turist Otobüsünden 20 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Erzincan'da İran plakalı yolcu otobüsünde, stepne dahil her yerine gizlenmiş halde 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzincan'da İran plakalı yolcu otobüsünde, stepne dahil her yerine gizlenmiş halde 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ekiplerinin Erzincan- Erzurum Karayolu üzerinde yaptıkları yol uygulaması sırasında şüphe üzerine sürücülüğünü İran uyruklu S.O'nun yaptığı yolcu otobüsü durduruldu. İran'dan geldiği tespit edilen ve Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan geçtikten sonra turist gezdirmek amacıyla Antalya'ya gittiği öğrenilen yolcu otobüsünde yapılan aramalarda otobüsün bagajında, havalandırma boşluklarında, stepnesinde, koltuklarının içerisinde, yakıt deposunda ve tavanı gibi birçok yerine gizlenmiş halde çeşitli markalarda toplam 20 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Polisi bile şaşkına çeviren zulalar yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından boşaltılabildi. Olayla ilgili otobüste bulunan 2 kişi gözaltına alındı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Erzurum İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title