Haberler

Turhal Şeker Fabrikasında 85. Kampanya Dönemi Sona Erdi

2018 yılı Nisan ayında şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kapsamında Kayseri Şeker bünyesine dahil edilen Turhal Şeker Fabrikasında 85'inci kampanya dönemi sona erdi.

2018 yılı Nisan ayında şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kapsamında Kayseri Şeker bünyesine dahil edilen Turhal Şeker Fabrikasında 85'inci kampanya dönemi sona erdi.

Turhal Şeker Fabrikasında bir araya gelen işçiler tekbirler ve dualar eşliğinde kesilen kurban ve yapılan dualarla kampanyayı sonlandırdı.

Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurul Üyeleri, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları da çalışanları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yöneticiler, fabrikaya gelişlerinde çalışanlar tarafından çiçeklerle ve 'Turhal sizinle gurur duyuyor' sloganları ile karşılandılar.

85'inci kampanya döneminin kapanış toplantısında konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya döneminin başarıyla kapanmasını sağlayanlara teşekkür etti.

Başkan Akay, "Turhal Şeker Fabrikamızda 85'inci kampanya döneminde zor bir işin üstesinden geldik. Hangi şartlar altında bir fabrika teslim aldığımızı biliyoruz. Allah'a şükürler olsun. Bu gün itibarı ile artık iftihar ve gururla özelleştirmenin yüz akı diyebiliyoruz. Bunu hep birlikte sizler başardınız. Başarıya elbette karınca kararınca bizler de katkı sağladık ama bu işi başaranlar sizlersiniz. Bu sorumluluğun altına girenler sizlersiniz. Bu yükü taşıyanlar sizlersiniz. Onun için burada sizler bizim yüzümüzü ak ettiniz. Allah da sizlerin yüzünüzü hem dünyada hem ahirette ak eylesin. Türkiye'de 13 şeker fabrikası ihale ile satıldı. 9 tanesi teslim edildi. O Fabrikalar da kampanyayı yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar. Ama kamuoyuna yansıyan sıkıntılarını da görüyoruz. Özelleşen fabrikalar arasında sıkıntısı olmayan tek fabrika Turhal Şeker Fabrikası oldu. İşte bizim farkımız budur. Bizim Turhal ile birlikte Büyük Kayseri Şeker ailesi olarak farkımız budur.Biz bu işi biliyoruz. Hakkıyla sahip çıkıyoruz. İşin hakkını veriyoruz. Hakkıyla da üretimi gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Turhal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title