Haberler

Turhal'da, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Turhal'da, ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

Turhal'da, ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantı, Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, resmi daireler arasında gerekli koordinasyonun sağlanarak, vatandaş odaklı yapılan çalışmalarda devletin güler yüzünün gösterilmesi, ayrıca hizmet ve bilgi akışında yasal sürecin uygulanması konuları işlendi.

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, dairelerde yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi almak için, toplantıda hazır bulunan daire amirlerine sırayla söz verdi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı, Turhal Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Turhal Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yunus Emre Bulut, Turhal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Şermin Demirpolat, Muammer Tuksavul Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Şahin Ucuzal, belediye başkanları, oda başkanları ve daire amirleri katıldı.

- TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title