Haberler

Turgutlu Sağanak Yağmura Teslim

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu aralıklarla devam eden sağnak yağmur, cadde ve sokları nehre çevirdi, bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu aralıklarla devam eden sağnak yağmur, cadde ve sokları nehre çevirdi, bazı ev ve işyerlerini su bastı. Sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

Turgutlu'da sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini arttıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yüksek kesimde kalan Selvilitepe Mahallesi'nden inen sel suları İzmir- Ankara karayolu üzerindeki Alparlaslan Türkeş Meydanı'na doldu. Karayolunu dereye çeviren sel suları sürücülere zor anlar yaşattı. Polis, karayolunun ilçe giriş ve çıkışında önlem alarak, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıp, trafik akışını sağlamaya çalıştı. Sürücüler güçlükle seyredebilirken, bujilerine su kaçan bazı araçlar ise yolda kaldı. Yayalar su dolu yollarda karşıya geçmekte güçlük çekti.

Atatürk, Çukurbahçe, Mustafa Kemal mahallelerindeki bodrum ve zemin kattaki bazı ev ve işyerlerinde su baskınları yaşandı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, İtfaiye ve Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, su basan ev ve işyerleri ile yollardaki tıkanan mazgal ve rögarları açmak için çalışmalarını sürdürüyor. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yayalar İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title