Haberler

Turgutlu'dan Göztepe'ye Davet

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, 3. Lig'e Terfi Maçlarına Hazırlanan Göztepe'ye, Terfi Maçlarını Turgutlu'da Oynaması İçin Davette Bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, 3. Lig'e terfi maçlarına hazırlanan Göztepe'ye, terfi maçlarını Turgutlu'da oynaması için davette bulundu.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Önümüzdeki günlerde başlayacak olan 3. Lig'e terfi karşılaşmalarında Göztepe'nin Manisa grubuna verilerek, maçlarını Turgutlu Yedi Eylül Stadı'nda oynamasını istiyoruz. Göztepe gibi Türk futboluna damgasını vurmuş, uzun yıllar ülkemizi Avrupa'da temsil etmiş bir kulübü ilçemizde ağırlamak bize onur verecektir. Göztepe başta olmak üzere tüm kulüplerimize Turgutlu Irlamaz Tesisleri'nin kapısı ardına kadar açıktır" dedi.

İzmir'de ve Ege'de futbolun kalkınması için Göztepe'nin mutlaka profesyonel lige çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Orhan, "Bunun için Turgutlu ve Turgutluspor olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bir an önce Göztepe'nin layık olduğu yere gelmesini istiyoruz. Bunun için ilk adımı Göztepe'ye sahamızı açarak yapıyoruz ve terfi karşılaşmalarını Turgutlu'da oynamalarını istiyoruz. Manisa bölgesi ve federasyondan bu çağrımıza kulak vermelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

(İU-ÖA-YK-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title