Haberler

Turgutlu'da, İlaç Vurgunu Operasyonu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, bazı doktor ve eczacılar hakkında rüşvet, resmi belgede sahtecilik, devleti zarara uğratmak ve nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla başlatılan operasyon devam ediyor.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Manisa Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ve Turgutlu Savcılığı'nın birlikte yürüttükleri operasyonda gözaltına alınan doktor, eczacı ve eczane çalışanlarından oluşan 11 kişi tutuklanmıştı. Operasyon kapsamında son olarak aranan eczacı Ö.I. de yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasıyla bu rakam 12 kişiye çıktı. Devam eden operasyonda son olarak gözaltına alınan eczacı kalfası İ.A. (26) ise bugün sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Turgutlu Cezaevi'ne gönderildi. Operasyon kapsamında aranan Dr. R.G. de henüz yakalanamadı. Tutuklulardan eczacılar F.D.G ve A.Ö. bir üst mahkemeye yaptıkları itiraz sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son tutuklama ile toplam tutuklu sayısı 11 olurken, operasyonun devam ettiği belirtildi.

(İU-ÖA-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title