Haberler

Turgutlu'da Eski Borular Tarih Oluyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprülü kavşak çalışması nedeniyle İzmir-Ankara asfaltının altından geçen bin 300 metrelik içme suyu yenileme çalışmasını inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprülü kavşak çalışması nedeniyle İzmir- Ankara asfaltının altından geçen bin 300 metrelik içme suyu yenileme çalışmasını inceledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde dört bir koldan çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu'da İzmir-Ankara asfaltının altından geçen eski asbest içme suyu hattını sağlıklı hale getirmek için başlayan çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen köprülü kavşak çalışmasının ikinci etabı başlamadan önce güzergah üzerindeki bin 300 metrelik eski hat sağlık açısından günümüz standartlarına uygun hale getirilecek. Bu sayede hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaşması sağlanacak.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yoğun bir tempoda çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, "17 ilçeye hizmet ulaştırma noktasında tüm ekiplerimizle yoğun ve titiz bir çalışma programını hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda, çalışma yürüttüğümüz noktalardan birini de Turgutlu ilçemizde İzmir-Ankara asfaltı üzerinde gerçekleştiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin ilçemizin trafik çilesini çözmek için inşa ettiği ve ilk etabını tamamladığı projede sıra ikinci etaba geldi. Bu noktadan hareketle MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, ikinci etap çalışmaları başlamadan önce güzergah üzerindeki eski asbest boruları, çağımızın gereklerine uygun hale getiriyoruz. Çünkü, bizim için her şeyden önce vatandaş sağlığı geliyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün liderliğinde gelecek nesillere refah seviyesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Ankara CEO Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title