Haberler

Turgutlu'da 1 Kişinin Öldüğü, 4 Kişinin Yaralandığı Silahlı Kavgada 1 Tutuklama Daha

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki kahvehanenin önünde yaklaşık 4 ay önce çıkan kavgada Emrah Ç'nin (27) yaşamını yitirmesi, bir baba- oğlun da aralarında bulunduğu 4 kişinin yaralanması olayına karıştığı belirlenip, polis tarafından gözaltına alınan şüpheli D.K. (26) sevk edildiği adliyede tutuklandı.

MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki kahvehanenin önünde yaklaşık 4 ay önce çıkan kavgada Emrah Ç'nin (27) yaşamını yitirmesi, bir baba- oğlun da aralarında bulunduğu 4 kişinin yaralanması olayına karıştığı belirlenip, polis tarafından gözaltına alınan şüpheli D.K. (26) sevk edildiği adliyede tutuklandı. Olayda tutuklananların sayısı 4'e yükseldi.

Olay, geçen 18 Aralık'ta saat 13.00 sıralarında, Mustafa Kemal Mahallesi Kervanyolu Caddesi'ndeki kahvehanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet T. (61) ve oğlu Diyar T. (16) ile kendilerine borcu olduğu öne sürülen Sebahattin Ç. (29) ile buluştu. Taraflar arasında çıkan kavgada pompalı tüfek, tabanca ve bıçak kullanıldı. Kavgaya Sebahattin Ç.'nin kardeşi Emrah Ç. de katıldı. Silahlı kavgada, Emrah Ç., karşı taraftan Mehmet T. ve oğlu Diyar T. ile o sırada çevrede bulunan ve olayla bir ilgisi bulunmayan Engin Oral (35) ve Emrah Kılıçkıran (44) yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emrah Ç., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşamını yitiren Emrah Ç.'nin kavgaya karıştığı belirlenen ağabeyi Sebahattin Ç.'yi  gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından Sebahattin Ç. ile hastanedeki tedavisi tamamlanan Mehmet T., sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Kavgada yaralanan şüpheli Diyar T. ise polis gözetiminde hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.

YAKALANAN FİRARİ ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı belirlenen firari şüpheli D.K.'yı (26) da geçen 20 Nisan Cumartesi günü olayda kullandığı av tüfeğiyle yakaladı. Gözaltına alınan D.K., polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı. Soruşturmanın Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütüldüğü öğrenildi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title