Haberler

Turgutlu Belediyesinden Yunusdere Mahallesine kiraz alım yeri

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi tarafından Yunusdere Mahallesinde kiraz alım yeri yapımı için başlanan çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Turgutlu Belediyesi tarafından Yunusdere Mahallesinde kiraz alım yeri yapımı için başlanan çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını hayata geçiren Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunusdere Mahallesinde kiraz alım yeri çalışmalarına başladı. Kiraz alım yeri projesi tamamlandığında üreticilerin ve mahalle sakinlerinin ürünleri tek bir noktadan satılması sağlanacak. Aynı zamanda kiraz alım yeri alanı çok amaçlı olarak da kullanılabilecek. Ekipler ayrıca Kabaçınar Mahallesinde yeni köy kahvehanesi yapım çalışmalarını yürütüyor. Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de çalışmalarını titizlikle sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Albayrak Mahallesi Kırgız Sokak ile Nişancılar Sokak kesişiminde 2 bin 500 metrekarelik parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Yiğitler Mahallesi Harekatı Milliye Sokakta ise bin 200 metrekarelik parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Karaköy Mahallesi kiraz alım yeri boyama çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Yukarıbozkır Mahallesinde yer alan caminin iç ve dış cephe boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Merkez ve kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce Yunusdere Mahallemizin ihtiyacı olan kiraz alım yerinin yapımına başlandı. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp çiftçilerimizin ve mahalle sakinlerimizin kullanıma sunacağız. Kabaçınar Mahallemizde ise yeni köy kahvehanesi yapım çalışmalarına başlayarak hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerini gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan da Turgutlu'muz genelinde planlanan noktalarda parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Turgutlu'muzu daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Turgutlu Belediyesi Turgutlu Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title