Haberler

Turgutlu Belediyesi Çocukların Güvenliği İçin İşbaşında

Turgutlu Belediyesi, çocuklara daha güvenli ve sağlıklı oyun alanları oluşturmak adına oyun gruplarının zeminlerine kauçuktan yapılan tartan zemin ile kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Avşar ve Derbent mahallelerinde bulunan çocuk oyun gruplarının zeminleri de kauçuk ile kaplandı.

Turgutlu Belediyesi, merkeze uzak mahallerdeki çalışmalarına da devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Avşar Mahallesi'ne yeni kazandırılan çocuk oyun grubu ile Derbent Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun grubu zemini kauçuk zemin ile kaplandı. Çalışmaların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütüldüğünü belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Avşar Mahallemizde Belediyemize ait olan bir alanda çocuklarımız için yeni bir park kurduk. Bu parkın zeminine de çocuklarımızın oynarken yaralanmasını önlemek adına kauçuk ile kapladık. Ayrıca ekiplerimiz Derbent Mahallemizde bulunan çocuk oyun grubu bahçesine yine çocuklarımızın sağlığı için kauçuk kaplamaya başladılar. Çocuklarımız tatil günlerinde, boş vakitlerinde parklarda eğlenirken yaralanmasın istedik. Mahallelerimize hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi Derbent Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title