Haberler

Turgutlu - 1//Otomobil İle Traktör Kanala Uçtu: 1 Ölü, 3 Yar

Babası ve Ağabeyi de Aynı Kanalda Ölmüş

BABASI VE AĞABEYİ DE AYNI KANALDA ÖLMÜŞ

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, bir otomobil ile traktörün sulama kanalına uçması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Hafize Birgül'ün yolda duran kalbinin hastanede müdahale ile yeniden çalıştırıldığı ancak bu kez beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Sarıbey Köyü, Mukayettin Köprüsü Mevkisi'nde meydana geldi. Turgutlu'dan Sarıbey Köyü'ne giden Hafize Birgül'ün (58) kullandığı 45 ZB 3255 plakalı otomobil, Mukayettin Köprüsü Mevkisi'ne geldiği'nde, çiftçi Ahmet Gülsün (84) yönetimindeki traktörü sollamak istedi. Bu sırada her iki sürücü de direksiyon hakimiyetini kaybedip, yol kenarındaki içi dolu sulama kanalına uçtu. Kazada, kanalda ters dönerek, yarıya kadar suya gömülen otomobilin sürücüsü Hafize Birgül'ün annesi Ayşe Birgül olay yerinde öldü. Yaralanan Hafize Birgül ile kardeşi Güler Birgül (53) ve traktörün sürücüsü Ahmet Gülsün olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından kanaldan çıkartıldı. Hafif yaralı olan Güler Birgül ve Gülsün'e 112 Acil Servisi ekipleri tarafından olay yerinde ayakta müdahele edildi.

DURAN KALBİ HASTANEDE ÇALIŞTIRILDI

Ağır yaralan Hafize Birgül, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda kalbi durdu. Hafize Birgül'ün Turgutlu Devlet Hastanesi'ndeki mşdahalede kalbi atmaya başlayınca İzmir Atatşrk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi. Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sabri Taşçıoğlu, Sarıbey kÜy yakınındaki DSİ'ye ait sol sahil ana sulama kanalına uçan otomobilin sşrşcşsş Hafize Birgşl'şn duran kalbinin hastanedeki mşdahale sonucunda atmaya başladığını, ancak hastanın beyin Ülşmşnşn gerıekleştiğini bildirdi. Birgşl'şn İzmir Atatşrk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldığı kaydedildi.

Traktör sürücüsü Ahmet Gülsün, otomobilin kendisini sollamak isterken sol arka tarafından kendisine çarptığını ileri sürdü. Kazada annesini kaybeden ablası da beyin ölümü gerçekleşen Güler Birgül ise "Annem ve ablamla Sarıbey Köyü'ne asma yaprağı toplamaya gidiyorduk. Köye yaklaştığımızda ablam, önündeki traktörü sollarken kanala uçtuk. Traktöre çarpmadık" dedi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BABASI VE AĞABEYİ DE AYNI KANALDA ÖLMÜŞ

Kazada beyin ölümü gerçekleşen Hafize Birgül'ün, babası Hüsnü Birgül ile ağabeyi Osman Birgül'ün de daha önce çeşitli tarihlerde araçlarıyla aynı kanala uçarak öldükleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title