Haberler

Türel, "Antalya'da Son Beş Senedir Taş Üstüne Taş Konmadı"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya'ya hizmeti AK kadroların getireceğini belirterek " Antalya'da son 5 senedir taş üstüne taş konmadı. Bir santimetre ilerleme olmadı" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Kırşehirliler Derneği'nin Antalya Otel'de düzenlediği kahvaltılı programa katıldı. Türel'e, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi de eşlik etti.

Kırşehirlliler Derneği Başkanı Saim Koçak, katılımlarından dolayı başkan adaylarına teşekkür etti.

Derneğin onursal üyesi Antalya Eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, doğdukları yerin Kırşehir, yaşadıkları yerin Antalya olduğunu söyleyerek, Antalya'nın sorunlarının çözümüne katkı vermek istediklerini kaydetti.

Programda konuşan Menderes Türel, hemşehri derneklerinin toplantılarına her zaman büyük bir mutlulukla katıldığını dile getirdi. İnsanların doğduğu yere karar veremediklerini ama yaşayacakları yere karar verebilidğini kaydeden Türel, "Antalya'yı kendilerine yaşama yeri seçen Kırşehirlileri Antalyalı olarak kabul ediyoruz. Sizler kent ekonomisine kültürüne büyük bir katkı sağlıyorsunuz" diye konuştu.

Yerel seçim süresinde belediye başkan adaylarının dernekleri ziyaret edeceğini ifade eden Türel, " Bu da demokrasi bayramı ve seçimler olarak değerlendirmemiz gerekir. Bundan mutluluk duymalıyız. Bu seçimlerde tarihi bir sorumluluğu yerine getireceğiz. Bu şehir için en doğru ismi sandıktan çıktığı zaman kazanan o kişi değil, Antalya, Antalya'da yaşayanlar olacaktır. Bizler Antalya'ya 5 sene önce başkanlık yaptık, önemli görevler yaptık. Ama Antalya'da son 5 senedir taş üstüne taş konmadı. Bir santimetre ilerleme olmadı. Her şey yerinde aynı kaldı. 11 kavşak yaptıysak, 1 kavşak daha yapılmadı. Raylı sistem 1 santimetre ilerlemedi. Stadyum görevde olsaydım çoktan bitmişti. Doğu Garajı yerinde duruyor. Bu süreçte her zaman halkımızla birlikte olduk. Antalya'nın sokaklarında gezöekten büyük mutluluk duyuyorum. Gezerken de vatandaşlarımıza şunu söylüyor: ' Menderes Türel hizmetlerinizi özledik'. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

"HEYBESİNDE HİZMET OLMAYANLAR"

Gelecek hafta projelerini tanıtacağını kaydeden Türel, şunları söyledi:

"O projeleri Menderes Türel ve ekibinin dışında gerçekleştirebilecek bir siyasi kadronun olmayacağı anlaşılacaktır. Boğa Çayı projesinde bir ilerleme olmadı. Bunun yanında yapılamayan bir çok proje vardır. Bize bir görev, tarihi sorumluluk düşüyor. Bunun için aday olduk. Ankara'daki sorumluluklarımı bırakıp, Antalya aşkı için toprağıma geri geldim. Buraya hizmet etmek için bir gayretin içindeyim. Takdir milletin. Aday olarak sorumluluğumuzu yerine getirdim. Bize oy versin vermesin herkesi seviyoruz. Heybesinde hizmet olmayanlar, mazaret limanını, yad a iftira ve yalanlarla gerçekleşmeyecek sözleri söyleyecekler. Malasef bu siyasi trajediler yaşandı. Yapmış olduğu hizmetlerle halkın karşısına gelemeeyecek olanlar yalan ve iftira yoluna gidecekler. Genel seçimin gölgesinde yerel seçimi unutturmaya çalışacaklardır."

"SİYASETİ MİLLET DİZAYN EDER"

Demokrasinin dizayn edilmek istendiğini dile getiren Türel, "Siyaseti dizayn edecek tek güç millettir. Bunun dışında müdahale ederseniz, millet bunun cevabını sandıkta verecektir. Hizmet özürlü olan arkadaşlar meseleyeyi bu yöne çekmek istemektedirler. Yerel siyaset içinde, genel siyaset konuşulmasını doğru bulmuyorum. Bunu yapmak istetenler Ankara'ya gitmelidirler. Olmayan ayakkabı kutularıyla, olmayan para sayma makinaları gibi söylemlerle kendi hizmet özürlülüğünüzü unutturmaya çalışırsanız. Bende size 'Ankara orada, git orada siyaset yap' derim" şeklinde konuştu.

"KİM HİZMET EDER"

Antalya'da 30 Martta sandıktan AK kadrolar çıktığı zaman kazanının Antalyalı olacağını işaret eden Türel, "Gelecek için Antalya'nın kazanmasını önemsemeliyiz. Cevabını aramamız gereken soru şu. Hangi adayın Antalya'ya hizmet edecek ve sorunları çözebilir. Bu sorunun cevabını aramaalıyız. Bunu cevaplarsak kanzanan Antalya olacaktır" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title