Haberler

Tureks Turizm halka arz ne zaman, kodu nedir? Tureks Turizm halka arz hangi banka ve yerlerden işlem görecek?

Güncelleme:

Kiler Holding bünyesinde turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Tureks Turizm halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. Ekonomi piyasaları Tureks Turizm halka arz izahnamesini merak ediyor. Tureks Turizm halka arz ne zaman, kodu nedir? Tureks Turizm halka arz hangi bankadan işlem görecek?

TUREKS HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arzların rekor kıracağı konuşulurken, Tureks Turizm halka arz edeceğini duyurarak kervana katıldı. Şirketin halka arzında dikkat çeken konulardan biri de eşit dağıtım ile yapılacak olması.

Personel ve öğrenci taşımacılığı sektörüyle bilinen Tureks Turizm, Sermaye Piyasası Kurulu'na halka arz için başvuruda bulunduğunu duyurdu. Uzmanlar halka arzın geniş yankı bulacağını düşünürken, şirketin22.500.000 adet payınhalka arz edeceği duyuruldu.

Şirketin resmi web sitesinde halka arz için yayınlanan izahnamesinde tüm detaylar tarih ve fiyat dışında açıklanmış durumda.

İzahnameye göre, bireysel yatırımcıların halka arzlarda son dönemde özellikle dikkat ettikleri pay dağıtım kısmı olurken, Tureks Turizm'in halka arzının eşit dağıtım ile gerçekleşeceği belirtilmiş durumda.

Şirketin yayınlanmış olan taslak izahnamesinde, halka arza ilişkin hususlar bölümünde şu maddeler yer alıyor;

Şirket paylarının halka arzı OYAK Yatırım tarafından "Borsada Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecektir. Halka arz edilecek paylar için 2 iş günü boyunca talep toplanması planlanmaktadır. Bu sürenin başlangıç ve bitiş tarihleri ayrıca ilan edilecek tasarruf sahiplerine satış duyurusunda belirtilecektir.

Halka arzdan pay almak isteyen yatırımcıların, Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili Yatırım kuruluşlarına başvuruda bulunması gerekmektedir.

Bu yıl gerçekleşen ve tarihi bir rekora imza atan Işık Plastik'in halka arzında, 11,3 milyon hisse pay edilirken, Tureks Turizm'in halka arzında 22.500 bin hisse halka arz edecek. Bireysel yatırımcının eşit dağıtım ile gerçekleşen halka arzlara ilgisi yoğun olurken, Tureks Turizm'in halka arz büyüklüğü son yapılan eşit dağıtım halka arza göre yaklaşık 2 kat büyüklüğünde.

Bireysel yatırımcının, halka arza ilişkin detayların ve tarihin de açıklanmasından sonra, Tureks Turizm halka arzına beklenenden çok fazla talep göstereceği düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Borsa İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title