Haberler

    Turcas Petrol Jeotermal Sektöründe Büyümeyi Hedefliyor

    Enerji odaklı yatırım şirketi Turcas, akaryakıtın yanı sıra jeotermal sektörüne de odaklanarak, bu alanda büyümeyi hedefliyor.

    Enerji odaklı yatırım şirketi Turcas, akaryakıtın yanı sıra jeotermal sektörüne de odaklanarak, bu alanda büyümeyi hedefliyor.

    Turcas'ın Genel Kurul toplantısında 2017 yılı mali sonuçlarına ve 2018 yılı hedeflerine yönelik bilgi veren Turcas Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: "Akaryakıt ve madeni yağlar alanındaki iştirakimiz Shell & Turcas Petrol A.Ş., 2017 yılında güçlü karlılıkla beraber, sektördeki lider ve öncü konumunu korudu. "Konvansiyonel elektrik üretimi alanındaki iştirakimiz RWE & Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. bünyesindeki 800 MW kurulu gücündeki Denizli Doğalgaz Çevrim Santralimiz ise güvenilir işletme açısından mükemmel diyebileceğimiz bir operasyon sergiledi" diye konuştu.

    Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy da, "2017 yılı, Turcas olarak hem aktiflerimizi ve karlılığımızı büyüttüğümüz hem de grup içi birleşmelerle verimliliğimizi artırdığımız bir yıl oldu. Yatırım portföyümüzü yenilenebilir enerji kaynakları ile çeşitlendirme stratejimize paralel olarak; Aydın'daki 18 MW Kuyucak Jeotermal Santralimizi devreye almanın mutluluğunu yaşadık. Ülkemizin öncü petrol ve enerji odaklı yatırım şirketi olarak; inovatif teknolojilere dayalı yatırımlarımız ile Türkiye için değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

    Turcas Petrol'ün genel kurulunda seçilen Yönetim Kurulu şu üyelerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Aksoy Tarakçıoğlu, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Tecmen, Yönetim Kurulu Üyesi Matthew J. Bryza, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Derman ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ergen.

    Kaynak: enerjienstitusu.com / Sektörel

    Sektörel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title