Haberler

Tur Otobüsü Traktöre Çarptı: 11 Yaralı

Güncelleme:

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında tur otobüsünün traktöre arkadan çarpması sonucu 8'i turist, 11 kişi yaralandı.

Olay saat 18.00 sıralarında Antalya'nın Aksu İlçesi'nde meydana geldi. Murat Kılıç (39) idaresindeki 06 BT 7179 plakalı tur otobüsü, Bekir Aldemir (30) yönetimindeki 07 ABF 96 plakalı traktör ve çektiği römorka arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle römork yol kenarındaki bariyerlerin üzerine çıkarken, traktör ise asfalt zemin üzerinde yaklaşık 60 metre sürüklendi.

Kaza sonucu otobüste bulunan turistler Elena Gıbadullına, Larisa Polyakova, Alexsei Krupnov, Alexey Korotovskıkh, Nadezde Mıkhaylova, Anna Poliakova, Konstantin Sılaev ve Anastasııa Sılaeva ile otobüs şoförü Murat Kılıç, traktör şoförü Bekir Aldemir ve traktörde yolcu olarak bulunan İsa Tugay (29) olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle traktörün römorkunda yangın çıkarken, pamuk taşımakta kullanılan römorkun boş olması olası faciayı önledi. Kazada otobüsün ön kısmında büyük hasar oluşurken, traktör ise kullanılamaz hale geldi. Kaza nedeniyle Antalya-Aksu karayolu bir süre trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasıyla kontrollü bir şekilde yol trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title