Haberler

Tur 2019'un Etapları Belli Oldu

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2019) etapları belli oldu.

Turun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, organizasyon, 16-21 Nisan 2019 tarihlerinde Marmara Bölgesi'nde düzenlenecek.

Yine Dünya Turu takviminde yer alacak organizasyon, 6 etaptan oluşacak.

Start ve finişine İstanbul'un ev sahipliği yapacağı TUR 2019'un etapları şöyle:

1. etap: İstanbul-Tekirdağ (165 kilometre)

2. etap: Tekirdağ-Eceabat (180 kilometre)

3. etap: Çanakkale-Edremit (155 kilometre)

4. etap: Balıkesir-Bursa (185 kilometre)

5. etap: Bursa-Kartepe (170 kilometre)

6. etap: Sakarya-İstanbul (165 kilometre)

"Her yıl farklı güzergahlarda düzenleyeceğiz"

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun yine Dünya Turu takviminde koşulacağına dikkati çekti.

Küçükbakırcı, etaplardaki değişikliğe ilişkin "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu görevde olduğumuz sürece her yıl farklı güzergahlarda düzenleyeceğiz. Verdiğimiz taahhütlerden biri, turu farklı kentlere de taşımaktı. Bunu gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Marmara Bölgesi İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title