Haberler

Tunus'ta "Kudüs Tarihi" Fotoğraf Sergisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sergiye ziyaret edenler- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr'ın kurdele kesmesi- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr sergiyi gezmesi- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr ile röportaj- (ALECSO) genel müdürü Abdullah Hamad Muharib ile röportaj Başkent Tunus'ta Arap Eğitim, Kültür ve Bilim Örgütü (ALECSO) tarafından "Kudüs Tarihi" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sergiye ziyaret edenler- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr'ın kurdele kesmesi- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr sergiyi gezmesi- Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr ile röportaj- (ALECSO) genel müdürü Abdullah Hamad Muharib ile röportaj Başkent Tunus'ta Arap Eğitim, Kültür ve Bilim Örgütü (ALECSO) tarafından "Kudüs Tarihi" adlı fotoğraf sergisi açıldı. Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr sergiyi gezdi.Daha sonra Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr ve (ALECSO) genel müdürü Abdullah Hamad Muharib AA muhabirine açıklamalarda bulundular.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin Kudüs Tunus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title