Haberler

Tunus Maliye Bakanı Selim Şakir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tunus parlamentosundaki oturumda konuşma yapılması Maliye Bakanı Selim Şakir'in basına açıklamaları Panama belgeleri tüm dünyada olduğu gibi Tunus'ta da tartışılmaya ve gündemin en önemli maddeleri arasında yer almaya devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tunus parlamentosundaki oturumda konuşma yapılması

Maliye Bakanı Selim Şakir'in basına açıklamaları Panama belgeleri tüm dünyada olduğu gibi Tunus'ta da tartışılmaya ve gündemin en önemli maddeleri arasında yer almaya devam ediyor.

Bazı Tunuslu siyasilerin adının Panama belgeleriyle anılmaya başlaması ülkedeki birçok yetkili makamı hareke geçirirken, siyasette ve medyada da konu ağırlı olarak ele alınıyor.

Parlamentoda bugün düzenlenen "Merkez Bankası Kanunu" oturumunda söz alan Maliye Bakanı Selim Şakir, "Panama belgeleri büyük bir konu, Tunusluların bu olaya karıştığının tespiti durumunda kanunlar uygulanacaktır" dedi.

Konunun temelde iki sorun taşıdığına işaret eden Şakir, bunların gümrük ve vergi kaçakçılığı olduğunu, Merkez Bankasıyla koordineli çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Tunus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title