Haberler

Tuncer Kızını Evlendirdi

Mahmut Tuncer, Daha Önce Evlatlıktan Reddettiğini Açıkladığı Zeynep'i Evlendirdi.

MAHMUT TUNCER, DAHA ÖNCE EVLATLIKTAN REDDETTİĞİNİ AÇIKLADIĞI ZEYNEP'İ EVLENDİRDİ.

Mahmut Tuncel'in kızı Zeynep yaklaşık yedi ay önce ailesinden habersiz sevgilisi Savaş Canbulut'a kaçmıştı. Bu olaya şiddetle karşı Çıkan ünlü türkücü kızını evlatlıktan ret ettiğini açıklamıştı bunun üzerine yakın aile dostları olan İbrahim Tatlıses araya girerek Mahmut Tuncel'i kızıyla barıştırmıştı.

Tatlıses Tuncel'in kızının evliliğine onay vermesini sağlamıştı, o günlerde nikahları yapılan çifte baba Mahmut Tuncel'in bizim örf ve adetlerimizde kız baba evinden gelinlikli ve telli duvaklı çıkar diyerek düğün yapılmasını istemişti ve o düğün yedi ay sonra yapıldı.

DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Mahmut Tuncel'in kızı pınar Tuncer'in düğününe İbrahim Tatlıses, Osman Yağmur Dereli, Mehmet Ali Elbil eşi Tuğba Hanım, Lerzan Mutlu gibi ünlü isimler katıldı. Yakın dostu Mahmut Tuncer'in kızı Pınar Tuncer'in düğününde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, Tuncel tarafından para ve dolar yağmuruna tutuldu.. Mahmut Tuncer, Tatlıses'in başından dolar ve paralar atarken, sahnede yalnızca iki şarkı söyledikten sonra masasına oturan Ünlü sanatçı İbrahim tatlıses, memleketi Urfa'dan özel olarak düğün için getirilen kırmızı biberleri afiyetle yemesi dikkat çekti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title