Haberler

Tunceli Yeni Doğan Kız Bebek Bezle Boğulup Kadın Çantasında Munzur Çayı'na Atıldı

Yeni doğan kız bebek bezle boğulup kadın çantasında Munzur Çayı'na atıldı TUNCELİ'de Munzur Çayı kenarında balık avlamaya giden vatandaşlar, su kenarında takılmış olarak buldukları çantayı açtıklarında içinde yeni doğmuş bir kız bebek cesedi gördü.

Yeni doğan kız bebek bezle boğulup kadın çantasında Munzur Çayı'na atıldı

TUNCELİ'de Munzur Çayı kenarında balık avlamaya giden vatandaşlar, su kenarında takılmış olarak buldukları çantayı açtıklarında içinde yeni doğmuş bir kız bebek cesedi gördü. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede bebeğin kefen gibi sarılarak boğulduktan sonra kadın çantasını konulup çaya atıldığı belirlendi. Henüz göbek bağı bile kesilmemiş ve bir günlük olduğu tahmin edilen bebeğin yasak ilişki sonucu dünyaya gelmiş olabileceği ihtimali üzende duran jandarma, öncelikle annenin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Tunceli il merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Anafatma mevkiinde Munzur çayı kenarında olta ile balık avlayan vatandaşlar, çay içinde çalılıklara takılmış bir kadın çantası buldu. Çantayı su kıyısına getirerek açan amatör balıkçılar, içinde vücudunun tamamı bezlere sarılmış bir kız bebek cesedine rastladı. Durumu hemen jandarmaya haber veren balıkçılar, çantayı olay yerine gelen ekiplere teslim etti. Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı olay yeri inceleme ekipleri çantayı inceledikten sonra açtı. Açılan çantadan içinde bezlere sarılarak, ağzı kapatılmış boğulmuş bebek cesedi dışarı çıkarıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemede bir günlük olduğu tahmin edilen bebeğin göbek bağının henüz kesilmediği ve muhtemelen 1 günlük kız bebek olduğu anlaşıldı.

Jandarma tarafından Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan bebek cesedi üzerinde yapılan ön incelemede bebeğin sağlıklı doğduğu kilosu ve boyunun standartlar dahilinde ve bir günlük olduğu tespit edildi. Bebek cesedi daha ayrıntılı inceleme yapılmak üzere Cumhuriyet savcılığının talimatı ile Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cumhuriyet savcılığının başlattığı soruşturma kapsamında bebekten alınan kan örnekleri ile yola çıkılarak ilk olarak annesinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Tunceli genelindeki hamile kadınlar üzerinde çalışma başlatılırken Tunceli yönünden Ovacık ve Munzur vadisi güzergahındaki tüm mobese kameraları da incelemeye alınarak çocuğunu Munzur suyuna atarak boğan cinayet zanlısı aranmaya başlandı.

Ferit DEMİRTUNCELİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Munzur Çayı Tunceli Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (4)

GÜLSEREN AÇIKGÖZ:

Allah belasini versin bunu yapan zor dumda olsa bile kaldiki boyle suya atacak kadar pismansa neden 9 ay tasidi karnin pislik soytarilar bunlar yuzunden memleket batiyor..Allah a havale ediyorum .. bebegin tek sucu dogmak mis .. yuzune tukurulmeli bebegi suya atanida bilmiyoruzki annesimi baskasimi alip yapti kesin cvp gelne kadar sabretmk lazim ki suratina tukurulmeli

3
0
yanıtYanıtla
Cafer Açıkgöz:

En aşağlık düşkünlüğün bedelini ödeyen mahsumu pak katledilmiş hangi vijdan yapar işit ten farkın nedir bu canilik nasıl izah edilir o çocuk gözlerimin önünden gitmiyor bir türlü. :-(

3
0
yanıtYanıtla
Serdo puko:

Allah belanı zi versin.

3
0
yanıtYanıtla
Cafer dersim:

Allah sizin belanizi versin. Kimileri cocugu olmasi icin yillardir mucadele ediyor. :-( soysuzlar insafsizlar o bebegin ne sucu vardi :-(

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title