Haberler

Tunceli Tkp'li Maçoğlu, Ovacık'ta Görevini CHP'li Sarıgül'e Devretti 1

Tkp'li Maçoğlu, Ovacık'ta görevini CHP'li Sarıgül'e devrettiTunceli'de resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık Belediye Başkanlığı görevini CHP'li Mustafa Sarıgül'e devretti.

Tkp'li Maçoğlu, Ovacık'ta görevini CHP'li Sarıgül'e devretti

Tunceli'de resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Ovacık Belediye Başkanlığı görevini CHP'li Mustafa Sarıgül'e devretti. Görev teslim töreninde belediye çalışanları hüzünlenirken, Maçoğlu, halefine görevinde başarılar diledi.

İlk girdiği 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ovacık Belediye Başkanı seçilen TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, görevini bu seçimde CHP'den seçilen halefi Mustafa Sarıgül'e devretti. Devir töreninde belediye çalışanları hüzünlenirken, Maçoğlu, halefine görevinde başarılar diledi. Eski çalışma arkadaşlarına seslenen Maçoğlu, ekip olarak güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Belediye başkanları gelip geçicidir. Siz burada hep hizmete devam edeceksiniz. Bana verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

CHP'li yeni Başkan Sarıgül ise, ilçede yaşanan içme suyu gibi sorunları çözmek için çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Sarıgül, "Belediyemizin temel sorunları var. İçme suyu ve arıtma tesisi gibi sorunlar. İlk olarak bu sorunlara çözüm bulacağız. Bunun dışında belediyecilik anlayışı dışında çevrenin korunması ve ilçede üretimin artırılması gibi ilçemizde oluşmuş olumlu enerjiyi en üst seviyeye çıkarmak için çabamız daha da artacak. İlçe ekonomisine katkı sunmak için her kesimle konuşarak yeni atılımlar yapacağız" diye konuştu.

Devir teslim töreninin ardından Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Sarıgül Ovacık Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title