Haberler

Tunç'tan Adliye, Emniyet ve Defterdarlık'a Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, esnaf ziyaretleri, ev ve site sohbetlerinin yanı sıra kamu kurumlarını da ziyaret ederek, Bartın halkından 30 Martta AK Belediyeciliğin Bartın’da da başlaması için destek istiyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, esnaf ziyaretleri, ev ve site sohbetlerinin yanı sıra kamu kurumlarını da ziyaret ederek, Bartın halkından 30 Martta AK Belediyeciliğin Bartın'da da başlaması için destek istiyor.

Milletvekili Tunç, son olarak, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte, Bartın Adliyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Defterdarlık çalışanlarını ziyaret ederek, hal ve hatır sordu. Emniyet Müdürü Mehmet Altınok'la makamında görüştükten sonra Emniyet'te çalışan polis memurlarını ziyaret edip onlarla sohbet eden Milletvekili Tunç, daha sonra Adliye binasına geçerek burada da hakim, savcı ve adliye çalışanlarını ziyaret etti. Tunç, Adliye'de yaptığı açıklamada, yeni adliye binası ile ilgili proje çalışmalarının tamamlandığını yakında yapım ihalesine çıkılacağını belirtti. Adliye ziyaretinin ardından Defterdarlık'ı ziyaret eden Milletvekili Tunç, burada da Defterdar Ali Sağlam, Vergi Dairesi Müdürü Bahadır Bağ, Milli Emlak Müdürü İsa Sağdıç ve Defterdarlık ile Vergi Dairesi çalışanlarını ziyaret edip sohbet etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title