Haberler

İzmir İçin Adı Geçen Tunç Soyer'den, Aziz Kocaoğlu'nun Adaylık Açıklamasına Yorum: Sürpriz Değil, Değişen Bir Şey Yok

Güncelleme:

İzmir için öne çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun, yeniden adaylık için yeşil ışık yakmasının kendisi için sürpriz olmadığını vurgulayarak "Benim için değişen bir şey yok" dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı ön plana çıkan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, dün yaptığı basın açıklamasında yeniden adaylık için yeşil ışık yakmasını değerlendi. Soyer, "Aday olmak yasal hakkı. Benim için değişen bir şey yok" diye konuştu.

"KİŞİSEL TERCİHİ"

CHP Parti Meclisi'nde adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı ileri sürülen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adaylık için son anda yeşil ışık yakmasını değerlendirdi. Adaylık konusunda açıklama yapmanın Kocaoğlu'nun en doğal ve yasal hakkı olduğunu belirten Soyer, yapılan hamleyi eleştirmenin mümkün olmadığını belirtti. Soyer, "Kendi kişisel tercihi, hakkı. Aday olmak yasal hakkı" dedi.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer

'SÜRPRİZ DEĞİL'

Aziz Kocaoğlu'nun son anda yaptığı bu çıkışın kendisi için de sürpriz olduğunu aktaran Başkan Soyer, "Kime olmadı ki, en yakınlarına bile sürpriz oldu" diye konuştu. Soyer, Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları için, "Bu yeni durumun, benim durumumu değiştirecek bir özelliği yok. Yeni bir şey değil benim için. Benim için değişen bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

İzmir İçin Adı Geçen Tunç Soyer'den, Aziz Kocaoğlu'nun Adaylık Açıklamasına Yorum: Değişen Bir Şey YokAziz Kocaoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title