Haberler

Tümsiad'dan Btü'ye Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof.Dr.Adem Ersoy'u ziyaret etti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy'u ziyaret etti.

BTÜ'den yapılan açıklamaya göre, Sert, BTÜ'nün, Adana ve Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, sanayiyle iç içe bir eğitim sistemi hedefleyen BTÜ'nün bu hedefini desteklediklerini kaydetti.

Nitelikli iş gücünün ülkeye kazandırılması konusunda üniversitelerin sorumluluğunun büyük olduğunu belirten Sert, sanayi ile iç içe eğitim projesiyle, nitelikli iş gücünün, sektörlere büyük katkı sağlayacağını ve TÜMSİAD olarak gerekli desteği vereceklerini vurguladı.

Ersoy ise, hedefleri arasında sanayi kuruluşlarıyla işbirliği de olduğunu bildirerek, "Amacımız yetenekli, bilinçli, kalifiye gençler yetiştirerek onları Adana'ya ve ülkemize kazandırmaktır. Destekleri boşa çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.

Muhabir: İbrahim Erikan

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Adem Ersoy Hasan Sert Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title