Haberler

TÜMSİAD Bursa Ailesi Vefa Gecesinde Bir Araya Geldi…

Güncelleme:

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, düzenlediği etkinlikte önceki dönem Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini vefa yemeğinde buluşturdu.

TÜMSİAD Bursa Şubesi'nin dernek merkezi olan Çırağan Sosyal Tesisleri önceki akşam özel ve örnek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Eski dönemlerde görev almış Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerini vefa yemeğinde bir araya getiren TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, "Kurulduğumuz günden güne TÜMSİAD Bursa Şubemize hizmet eden bütün büyüklerimize, arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Burada örnek bir vefa gecesi düzenleyerek herkese birlik beraberlik mesajı veriyoruz" dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği vefa yemeğinde konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi 4. Dönem Başkanı Osman Arslan, büyük TÜMSİAD ailesinin içinde yer aldığı için duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Arslan, "2005 yılından bu yana değerli büyüklerimizin bizlere açtığı bu yolda hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Türkiye ve uluslararası camiada değerli bir noktaya geldik. Bunda siz büyüklerimizin çok emeği var. Bize bıraktığınız ortam sizin başladığınız noktaya göre çok daha rahat. Biz bazen zorlandığımızı hissediyoruz ki sizler kim bilir neler çektiniz. Bu gece son derece samimi bir ortamdayız. Bu da işte yolumuzun ve yoldaki arkadaşlarımızın güzelliğinden olsa gerek. Bu ailenin bir ferdi olmaktan son derece mutluyum" diye konuştu.

İLÇEL: İŞADAMLARIMIZ TÜMSİAD'I BAĞRINA BASTI

Gecede yer alan TÜMSİAD Bursa Şubesi Kurucu Başkanı Muzaffer İlçel de kuruluş sürecinde çeşitli zorluklar yaşadıklarını kaydetti. İlçel şunları söyledi: "İlk kuruluşlar sancılı ve zordur. Ama bizler birlik içerisinde elimizden geleni yaptık. Kuruluş sürecimizde çok heyecanlıydık ve kısa sürede Bursa'ya da bir heyecan kattık. Milli ve manevi değerleri olan iş adamları TÜMSİAD'ı bağrına bastı. Şimdilerde Bursa'nın en önemli STK'larından biri olduğunu görmek bana gurur veriyor. TÜMSİAD'dan hiçbir beklentimiz olmadı. Hiç almak için değil hep vermek niyetinde olduk. Bizleri hatırlayıp onore eden Osman Arslan başkanımıza ve mevcut Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz."

MATLI: TÜMSİAD BAYRAĞI HER GEÇEN GÜN YUKARILARA TAŞINIYOR

TÜMSİAD Bursa Şubesi 2. Dönem Başkanlığını yapan Önder Matlı da şöyle konuştu: "Bu hoş, vefalı ve ince düşünce için Osman Arslan ve ekinine çok teşekkür ederim. TÜMSİAD Bursa Şubemiz buralara kolay gelmedi. Zor günlerden geçtik, birçok sıkıntıyı yaşadık. Bizler iş hayatımızda ve özel hayatımızda deneyimli ve eğitimli olabiliriz ama bence STK yöneticiliği de önemli bir deneyim ve eğitim yeridir. Bizler de bu görevlerde bulunarak hem deneyim kazandık hem de yeni şeyler öğrendik. Bu oluşum bizim kişisel gelişimimize de müthiş katkıda bulundu. Bu bayrağın her geçen gün daha yukarıya taşınıyor oluşu bizleri çok mutlu ediyor."

BALABANOĞLU: BUGÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ

Gecede konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi 3. Dönem Başkanı Cemal Balabanoğlu da "Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte bizlere bu özel geceyi yaşattıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Umarım bu birliğimiz ülkemiz nezdinde de bozulmaz ve herkese de örnek olur. Kurucu başkan çilelerle başlar, doğumlar sancılıdır. 2. Başkanımız da güzel bir hizmetle bize görevi devrettiğinde bizim işimiz daha kolaydı. Bize de bu devamlılığı sağlamak düştü. Ben ve ekibim elimizden geldiğince gece gündüz çabaladık. Ekibime de bu vesile ile teşekkür ediyorum. Buralara kolay gelinmedi, bundan sonrası da kolay olmayacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından önceki dönem başkanlarına ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Arslan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title