Haberler

Tümer: Taraftarla Tartışmadım

Fenerbahçe'nin Milli Futbolcusu Tümer Metin, Sparta Prag Maçı Sonrası Teknik Direktör Zico'dan İzin Alarak, Takımdan Ayrı Türkiye'ye Döndüğünü Açıkladı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin, Sparta Prag maçı sonrası teknik direktör Zico'dan izin alarak, takımdan ayrı Türkiye'ye döndüğünü açıkladı.

Tümer Metin, Sparta Prag maçı sonrası taraftarlarla tartıştığı için tepkilerden çekinerek takımdan ayrı Türkiye'ye gönderildiği şeklindeki iddialarla ilgili kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, takımdan ayrı olarak Türkiye'ye geldiğinin doğru olduğunu belirterek, "Çünkü teknik direktörümüz Zico'dan Sparta Prag maçı sonrası için izin aldım ve onun bilgisi dahilinde Türkiye'ye döndüm. Sadece ben değil bazı oyuncu arkadaşlarım da kampın son gecesi takımdan ayrıldılar ve kendi ülkelerine döndüler. Bunun nedeni pazartesi günü tüm takıma verilen izinle ilgilidir" dedi.

Taraftarla tartıştığı konusunun doğru olmadığını ileri süren Tümer, şöyle devam etti:

“Hiçbir şekilde hiçbir taraftarla tartıştığımı hatırlamıyorum. Meydana gelen tatsızlığın ana sebebi; takım Sparta Prag maçı sonrası Südstadt'tan dönerken bazı arkadaşlarım maçı izleyen taraftarlara imza dağıtıyordu. Son olarak ben otobüse bindiğim için ve takımı bekletmemek adına imza veremedim. Sayıları 10'u geçmeyen bir grup taraftarlarımız zaten benimle ilgili otel kapısına kadar gelerek gerekli şovu yaptı. Televizyonlar ve basın mensuplarının bu şov çok hoşuna gitmiş olacak ki, dakikalarca kayıt yaptılar. Daha sonra aynı taraftarlar otelde gelip benden özür dilediler. Oradaki durum tamamen bundan ibaret, ne ben tartıştım ne de onlar benimle tartıştı.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title