Haberler

Tümer Metin'den Celal Kolot'a Tepki

Fenerbahçeli Futbolcu Tümer Metin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Oynadıkları Yarı Final İlk Maçı Öncesi Beşiktaş Yöneticisi Celal Kolot'un Selamını Almadığını, Çünkü Kendisi ile Uzunca Bir Zamandır Futbol Dışı Özel Bir Sorun Nedeniyle Dargın Olduklarını Söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları yarı final ilk maçı öncesi Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot'un selamını almadığını, çünkü kendisi ile uzunca bir zamandır futbol dışı özel bir sorun nedeniyle dargın olduklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un kendisi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu Tümer Metin, Celal Kolot'un Beşiktaş'ta oynadığı dönemde yönetici olmadığını, bu nedenle aralarında futbola dayalı bir sorunun kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi. Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot'un dün oynadıkları maç öncesi selamını almadığını, çünkü kendisi ile uzunca bir zamandır futbol dışı özel bir sorun nedeniyle dargın olduklarını söyleyen Tümer Metin, "Sayın Celal Kolot maç öncesinde bana selam verdi, ben kendisinin selamını almadım, çünkü kendisi ile uzunca bir zamandır futbol dışı özel bir sorun nedeniyle dargınız. Celal Kolot'un benim dönemimde Beşiktaş yöneticisi olmadığını da hatırlatmak isterim, o nedenle aramızda futbola dayalı bir sorun kesinlikle söz konusu değildir. Maçtan sonra da yanıma geldi ve 'Gel konuşalım' dedi. Ben de kendisine 'Seninle görüşmek istemiyorum' dedim ve soyunma odasına gittim. Sayın Kolot'un iddia ettiği gibi benim onun elini itmem ya da üzerine yürümeye kalkışmam gibi bir durum söz konusu olmamıştır. Sayın Kolot'un soyunma odası koridorunda bulunan tüm sporcu ve idarecilerin de şahit oldukları bir olayı bu şekilde çarpıtmasını her şeyden önce bir spor kulübünün yöneticisi olarak kendisine yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Ayrıca benim kulübümüz yöneticilerine maçtan önce 2 gol atıp sonra gidip bunları Kolot'a 'Sana hediye ediyorum' diyeceğim, dediğim de kesinlikle doğru değildir. Kendi statlarında bizi misafir ettikleri bir karşılaşmanın ardından Sayın Kolot'un bu tür bir açıklama yapmasına da bir anlam veremiyorum" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title